ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

6 σημάδια που δείχνουν πως έχεις αρχίσει να βαριέσαι τον σύντροφό σου


6 σημάδια που δείχνουν πως έχεις αρχίσει να βαριέσαι τον σύντροφό σου: 

1. Οι μικρές καθημερινές του συνήθειες δεν είναι πια χαριτωμένες, αλλά εξαιρετικά ενοχλητικές.
Ο τρόπος που φτερνίζεται ας πούμε. Κάποτε ήταν τόσο αστείος και γλυκός. Πότε έγινε τόσο θορυβώδης κι εκνυεριστικός; Και γιατί το κάνει όλη την ώρα; Όταν σταματάς να είσαι τόσο ερωτευμένη με το φίλο σου στην ουσία τον απομυθοποιείς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τον δεις όπως είναι. Με τα καλά του, αλλά και τα κακά του. Συνειδητοποιείς για πρώτη φορά ότι έχει συνήθειες και συμπεριφορές που δεν σου αρέσουν καθόλου. Τόσο που θα μπορούσαν να ήταν και λόγος χωρισμού.

2. Τον αποφεύγεις
Παλιότερα ανυπομονούσες να τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου για να συναντηθείτε, παρατούσες φίλες και δραστηριότητες για να είσαι μαζί του. Πλέον, μετά τη δουλειά κανονίζεις να βγεις με την παρέα, πηγαίνεις στο μάθημα γιατί σκέφτεσαι «καλά κι αύριο μέρα είναι» ή -σκληρό- γυρνάς σπίτι κι επινοείς μία δικαιολογία για να μην συναντηθείτε. Όπως αναφέρει και το cosmopolitan.gr γενικά, αποζητάς χρόνο μακριά του ή τέλος πάντων δεν σε ενοχλεί και να μην τον έχεις μες στα πόδια σου δεις για μια- δυο μέρες.

3. Έχεις σταματήσει να κάνεις σχέδια για το μέλλον
Όχι το μέλλον γενικά, το μέλλον μαζί του. Παλιότερα, μιλούσες συνεχώς για ταξίδια, σκεφτόσουν ακόμα και πως θα ήταν αν συγκατοικούσατε. Τώρα εννοείται πως δεν ανοίγεις καν τέτοια κουβέντα, ενώ αν εκείνος σου προτείνει να κάνετε κάτι που, χρονικά, ξεπερνάει το διάστημα δύο μηνών απαντάς με ένα απαθές «καλά μωρέ, θα δούμε».

4. Οι φίλοι σου σε ρωτάνε συνεχώς πως είναι τα πράγματα μεταξύ σας
Σε ξέρουν αρκετά καλά ώστε να μπορούν να εντοπίσουν αλλαγές στην συμπεριφορά σου πριν ακόμα τις συνειδητοποιήσεις εσύ η ίδια. Αν λοιπόν τους ακούς συχνά να λένε «Με τον (βάλε εδώ το όνομά του φίλου σου) όλα καλά;», είναι επειδή (καταλαβαίνουν ότι) τα πράγματα μάλλον δεν είναι καλά.

5. Το sex έχει μειωθεί δραματικά
Άσε που το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν πάει να ξεκινήσει το σεξ είναι «ώχου τώρα τι θέλει. Μια χαρά δεν καθόμασταν;». Για να στο κάνουμε και εικόνα:
Παλιά: Ταινία, sex. Φαγητό, sex. Βόλτα, sex. Ποτό, sex.
Σήμερα: Ταινία. Φαγητό. Βόλτα (άααντε ας είναι) sex. Ποτό («δεν θα είσαι με τα καλά σου που θα κάνουμε sex. Νυστάζω»).

6. Ψάχνεσαι
Είναι πολύ λογικό να σου αρέσουν κι άλλοι άνθρωποι είτε δεν είσαι σε σχέση, είτε είσαι. Αυτό διαφέρει όμως με το να βγαίνεις και να κοιτάς επιμελώς ποιοι υπάρχουν γύρω σου ή να επιζητάς φλερτ. Αν, δε, έχεις φτάσεις στο σημείο να σε ρωτάνε αν είσαι σε σχέση και να απαντάς «όχι», τότε ίσως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσεις με το φίλο σου. Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι προτιμότερο να είσαι μόνη σου, από το να μένεις σε μία σχέση που σε κάνει να βαριέσαι και να ψάχνεις αλλού όσα μπορεί να σου προσφέρει ο φίλος σου.


http://www.fnews.gr/6-simadia-pos-erotevesai-to-filo-sou/#_

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...