ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Τουρκία: Τραγικό τέλος για 20χρονη που προσπάθησε να ξεφύγει από τους βιαστές της


Συγκλονίζει η ιστορία της 20χρονης κοπέλας από την Τουρκία η οποία πήδηξε από το παράθυρο ενός διαμερίσματος προκειμένου να αποφύγει τον βιασμό από 2 άντρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η Gulay Bursali, μια νεαρή φοιτήτρια που εργαζόταν και ως μοντέλο, είχε νοικιάσει μαζί με τον σύντροφό της ένα διαμέρισμα στη συνοικία Μπασακσεχίρ της Κωνσταντινούπολης όπου πήγαν για διακοπές, θέλοντας να αποφύγουν το υψηλό κόστος ενός ξενοδοχείου. Ο μεσίτης του πρακτορείου με τον οποίο συμφώνησαν την ενοικίαση είχε κρυφούς σκοπούς και από το πρώτο βράδυ πήγε στο διαμέρισμα με έναν φίλο του.
Το ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει σπίτι από τη βραδινή του διασκέδαση όταν χτύπησαν την πόρτα οι δύο άντρες, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα με την πρόφαση ότι ήθελαν να πάρουν από μέσα ορισμένα πράγματα.

Μόλις μπήκαν μέσα στο σπίτι άρχισαν να ξυλοκοπούν τον νεαρό Engin, παίρνοντάς του το κινητό και κλειδώνοντάς τον σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την έντρομη κοπέλα και όπως αναφέρει ο νεαρός που είχε εγκλωβιστεί, την έγδυσαν με σκοπό να την βιάσουν.
Η νεαρή τους ξέφυγε προς στιγμήν, ανέβηκε στο παράθυρο, και απειλούσε ότι θα πηδήξει αν την αγγίξουν.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν τη νεαρή κοπέλα να στέκεται γυμνή έξω από το παράθυρο. «Άκουσα κάποια να φωνάζει βοήθεια και μετά είδα την γυμνή κοπέλα. Ούρλιαζε “μη με τραβήξετε μέσα, αν το κάνετε θα πηδήξω” ενώ ακούγονταν και ανδρικές φωνές από το εσωτερικό του διαμερίσματος που της ζητούσαν να μπει μέσα και τη διαβεβαίωναν ότι θα καλούσαν την αστυνομία», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας σε ένα τοπικό κανάλι.
Όπως επισήμανε, δεν προσπάθησε να πει τίποτα στην κοπέλα επειδή φοβόταν ότι με την παραμικρή κίνηση θα μπορούσε να πέσει. Γι αυτό το λόγο επιχείρησε να καλέσει αμέσως την αστυνομία όμως πριν προλάβει να πληκτρολογήσει το νούμερο, είδε τη νεαρή να βουτά στο κενό.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο άνδρες που έσπρωξαν την 20χρονη στον θάνατο αναζητούνται από τις αρχές, έπειτα από την άκρως ενοχοποιητική κατάθεση του φίλου της που επιβαρύνει τον μεσίτη και τον συνεργό του.

http://www.athenstimeout.gr/news/tragiko-telos-gia-20hroni-stin-toyrkia-stin-prospatheia-na-xefygei-apo-toys-viastes-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...