ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Έρευνα: Ερωτικές πόλεις, πρωτιά για την... Αθήνα


Δε φαίνεται να έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, τα επίπεδα αυτοπεποίθησης των Ελλήνων, καθώς η Αθήνα όχι μόνο ανακηρύχθηκε η πιο ερωτική πόλη του κόσμου, αλλά η Ελλάδα ως χώρα κατονομάστηκε ως το πιο σεξουαλικά ενεργό έθνος, σύμφωνα με το αποτέλεσμα μίας έρευνας στο Thrillist.

Από τους χρήστες, ζητήθηκε να μοιραστούν ιστορίες ακραίου φλερτ και στη συνέχεια η ιστοσελίδα χρησιμοποίησε τα στατιστικά στοιχεία για να καθορίσει ποιες χώρες φλερτάρουν πιο επιθετικά.
«Η Αθήνα όχι μόνο ανακηρύχθηκε η πιο ερωτική πόλη του κόσμου, αλλά η Ελλάδα ως χώρα κατονομάστηκε ως το πιο σεξουαλικά ενεργό έθνος», σημείωσε η ιστοσελίδα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Δρ Simon Hardy, συγγραφέα του «Οι Έλληνες, ο ερωτισμός και ο εαυτός μας» οι Έλληνες έχουν τελειοποιήσει τις ικανότητές στο φλερτ από την αρχαιότητα κατά τη διάρκεια των «υπέρ-σεξουαλικών συμποσίων».

Τη δεύτερη θέση στη λίστα κατέλαβε η Ιταλία, χάρη στην αυτοπεποίθηση των Ιταλών και το γεγονός ότι οι άνδρες δεν φοβούνται να προσεγγίσουν τις γυναίκες.

Η Αίγυπτος ακολούθησε στην τρίτη θέση, δεδομένου ότι σχεδόν το 99% των γυναικών δήλωσε ότι το φλερτ στην Αίγυπτο αγγίζει τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Δείτε την κατάταξη
1. Ελλάδα
2. Ιταλία
3. Αίγυπτος
4. Βραζιλία
5. Κολομβία
6. Ισπανία
7. Ινδία
8. Γαλλία
9. Δομινικανή Δημοκρατία
10. Ρωσία.


http://www.govastileto.gr/sexylife/pio-erotiki-poli-tou-kosmou-i-a8ina---pies-polis-vriskonte-sto-top10/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...