ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Trailer: "By The Sea", με Brad Pitt και Angelina Jolie


Angelina Jolie και Brad Pitt και πάλι μαζί στο Χόλιγουντ. Στο ρομαντικό δράμα By the Sea σε σκηνοθεσία της πρώτης.

Η νέα ταινία της Angelina Jolie -ως σκηνοθέτης αυτή τη φορά – με τίτλο «By the Sea» είναι ένα ρομαντικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια με τον συζυγό της ! Στην ταινία ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει κρίση στη σχέση του. Η ταινία κάνει την πρεμιέρα της στο Χόλιγουντ στο Φεστιβάλ AFI.

«Η Angelina Jolie Pitt έχει αποδείξει το,υψηλού επιπέδου, ταλέντο της» δήλωσε ο Boh Gazzale, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του φεστιβάλ ΑFI. «Είναι τιμή για το AFI να προβάλλει την τελευταία  της ταινία, να οργανώσει την παγκόσμια πρεμιέρα της και  να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τις  απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητές της ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός»

Το φεστιβάλ AFI θεωρείται το σημαντικότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Η.Π.Α και παρουσιάζει τα καλύτερα από Τορόντο, Βενετία και  Κάννες.

Το «By the Sea», η τρίτη σκηνοθετική απόπειρα της Τζολί, διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του '70, δίπλα στη θάλασσα. Επανασυνδέει Jolie και Pitt στην οθόνη για πρώτη φορά μετά το «Mr. and Mrs. Smith»  του  2005.

Το ζευγάρι ταξιδεύει μέσα στη Γαλλία όπου αναγκάζεται να επανεξετάσει τη σχέση του μετά από συνάντηση με ένα νεώτερο ζευγάρι (Mélanie Laurent και Melvil Poupaud) σε μια παραθαλάσσια πόλη.

Το «By the Sea» θα κάνει την πρεμιέρα του στο Θέατρο TCL στο Χόλιγουντ στις 5 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα πριν το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ.



http://www.thetoc.gr/politismos/article/antzelina-tzoli-kai-mprant-pit-mazi-by-the-sea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...