ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

12χρονη ξεπερνά σε test IQ τους Albert Einstein και Stephen Hawking


Η Lydia Sebastian είναι μόνο 12 ετών και κατάφερε σε ένα test ευφυΐας που περιέγραψε ως "εύκολο" να ξεπεράσει τον Albert Einstein και τον Stephen Hawking.

Μετά από γκρίνια ενός χρόνου από τη μητέρα της Erica, η Lydia αποφάσισε να κάνει το περίφημο test Mensa κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Οι γονείς της δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έλαβαν τα αποτελέσματα και έπιασε σκορ 162.
Πρόκειται για την κορυφαία βαθμολογία που μπορεί κανείς να επιτύχει στο Cattrall III B paper ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως τόσο ο Einstein όσο και ο Hawking έχουν πετύχει σκορ 160.

"Στην αρχή ήμουν πολύ νευρική. Όταν ξεκίνησα και είδα ότι ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι περίμενα χαλάρωσα", σημείωσε η 12χρονη Lydia.

Στο test, όπως ανέφερε, εξετάστηκαν οι γλωσσικές της δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων αναλογιών, ορισμών και αίσθησης της λογικής της.

"Είχε ψάξει για τα IQ test και έδειχνε το ενδιαφέρον της για αυτά. Μιλούσε στη γυναίκα μου και έτσι της πρότεινε να το δοκιμάσει. Μιλούσε επί ένα χρόνο για αυτό. Πήραμε τα αποτελέσματα την Παρασκευή.

Ο Albert Einstein και ο Stephen Hawking σκόραραν 160. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το πίστευα πραγματικά
", σημείωσε ο πατέρας της Arun που είναι ακτινολόγος στο Colchester General Hospital.http://www.lamiareport.gr/index.php/paraksena/item/21246-i-12xroni-pou-kseperase-ton-ainstain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...