ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Angelina Castro και Sara Jay: υποσχέθηκαν στοματικό sex σε πάνω από 300.000 followers

Οι Miami Heat πήραν το πρωτάθλημα, ώρα λοιπόν για το στοματικό «δωράκι» που είχαν υποσχεθεί στους followers τους...
Οι porn stars Angelina Castro και Sara Jay, είχαν υποσχεθεί στους followers τους στο "Twitter" «δωράκια», αν η ομάδα του Miami κατακτούσε τελικά το πρωτάθλημα του NBA. Ε, οι Heat κέρδισαν, ώρα λοιπόν για «ταμείο»!

Οι πορνοστάρ έχουν μπέσα



Η Αngelina Castro μετρά πάνω από 100.000 followers, ενώ η Sara Jay θα έχει λίγη περισσότερη δουλειά με τους 235.000 δικούς της! Απελπισμένος ηλεκτρονικός «ακόλουθος» της Sara Jay διερωτήθηκε κάποια στιγμή τι θα γίνει τελικά με το στοματικό, για να λάβει την... αποστομωτική απάντηση ότι τα κορίτσια ετοιμάζουν τα στόματά τους. Αν τις είχες ακολουθήσει στο "Twitter", θα ετοίμαζες τώρα βαλίτσες για Μαϊάμι, γιατί η αποφράδα μέρα ορίστηκε για τις 2 Αυγούστου...



Μια εξετασούλα για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα είναι το μόνο προαπαιτούμενο για να λάβεις ένα γενναίο στοματικό sex από τις επαγγελματίες του είδους. Ελπίζω μόνο να μη σε πειράζουν οι μακριές ουρές: μιλάμε για 300.000 αφηνιασμένους νοματαίους που καρδιοχτυπούσαν να κερδίσουν οι Heat περισσότερο και από τον LeBron!



Παρακολούθησε στο Twitter, με το hashtag #teamBJNBA, τα τεκταινόμενα της αντρικής υπεργιορτής και κλάψε γοερά που έχασες την ευκαιρία. 

delamagen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...