ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Έτσι φτιάχνονται οι αγαπημένες σας πατάτες των "McDonald's"


Video από την διαδικασία κατά την οποία γίνονται οι διάσημες τηγανιτές πατάτες σε ένα από τα εργοστάσια, έδωσε στη δημοσιότητα η McDonald 's.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε το video την Δευτέρα, με πρωταγωνιστή τον πρώην "MythBusters", Grant Imahara, ο οποίος περιοδεύει σε ένα εργοστάσιο Simplot που φτιάχνει, παγώνει και μεταφέρει τις πατάτες McDonald 's.

Η διαδικασία αρχίζει με τα φορτηγά να εκφορτώνουν κιλά πατάτες σε ένα μεταφορικό ιμάντα στο εργοστάσιο.

Στη συνέχεια, οι πατάτες καθαρίζονται, πλένονται και τροφοδοτούνται μέσα στο σωλήνα με νερό υψηλής πίεσης.

Έτσι φτιάχνονται οι αγαπημένες σας πατάτες των McDonald's! (VIDEO)

Το νερό στέλνει τις πατάτες μέσω του σωλήνα με ταχύτητα 60 έως 70 μίλια ανά ώρα και περνάνε από λεπίδες ώστε να κοπούν και να αποκτήσουν το λεπτό γνώριμο σχήμα.

Στην άλλη πλευρά του συστήματος, οι πατάτες καλύπτονται με ζάχαρη. Ο Koko Neher, ο σχεδιαστής παραγωγής στο εργοστάσιο Simplot, λέει ότι η ζάχαρη χρησιμοποιείται ως ένα συστατικό σταθερό χρώμα ανεξαρτήτου εποχής του έτους.

Στη συνέχεια, οι πατάτες επικαλύπτονται με πυροφωσφορικό οξύ νατρίου, το οποίο αποτρέπει τις πατάτες από το μαύρισμα μετά την ψύξη, σύμφωνα με Neher.


Ύστερα, οι πατάτες προτηγανίζονται και καταψύχονται.

Στο τέλος της διαδικασίας, οι πατάτες συσκευάζονται και αποστέλλονται σε εστιατόρια McDonald 's σε όλη τη χώρα, όπου η ολοκληρώνεται η διαδικασία ψησίματος, οι πατάτες αλατίζονται και είναι έτοιμες για σερβίρισμα.



newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...