ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των Ζωδίων...












  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Επιτέλους πατάτε σε στέρεο έδαφος και νιώθετε οτι απογειώνεστε. Η σταθερότητα σας πηγαίνει και δημιουργείτε πάνω σε θέματα δουλειάς και προσωπικών σχέσεων. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες κάνετε διπλωματικές κινήσεις σε πολλά επίπεδα. Η οικογένεια σας στηρίζει. Η σχέση σας με έναν Αιγόκερω πηγαίνει καλύτερα, αρκεί να μην είστε απαιτητικοί.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ο Δίας σάς φωτίζει τη ζωή και σας δίνει αισιοδοξία και τύχη. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αλλάζετε σελίδα στη ζωή σας και μπορεί να πάρετε και ξαφνική απόφαση γάμου χωρίς να το έχετε ανακοινώσει πριν στους δικούς σας ανθρώπους. Αν σχετίζεστε με Λιοντάρι, Σκορπιό και Υδροχόο, καλό είναι να μην κάνετε μαζί τους υπερβολές γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ο Άρης για λίγες ημέρες ακόμα θα σας δίνει ενέργεια και δύναμη για να δράσετε και να φέρετε εις πέρας όλα όσα θέλετε να κάνετε. Συναισθηματικά είστε ευαίσθητοι και μπορεί να επηρεάζεστε από κάποια άτομα που σας θυμίζουν αγαπημένα πρόσωπα. Ένας Αιγόκερως σάς συγκινεί αλλά και σας δυσκολεύει, γιατί δεν μπορείτε να τον καταλάβετε απόλυτα.




    22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Σας έχουν πιάσει οι ρομαντισμοί σας και ονειρεύεστε τον μεγάλο και τον μοναδικό έρωτα. Μπορεί στο πρόσωπο ενός Υδροχόου να νομίζετε ότι μπορεί να εκφραστεί αυτό που σκέφτεστε, αλλά τελικά αν ζήσετε μαζί θα καταλάβετε ότι δεν είναι αυτό ζητάτε. Οι συζητήσεις με έναν Παρθένο τελικά θα σας φέρουν στα ίσια σας, γιατί θα σας προσγειώσει απότομα – και καλό θα σας κάνει.


    • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

      ΛΕΩΝ

      Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας, στις 30/7, σας γεμίζει με συνειδητότητα και είστε σίγουροι ότι η κάθε απόφασή σας είναι σωστή. Ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πάρετε μια ξαφνική απόφαση που θα σας ξεμπλοκάρει από ένα μεγάλο κώλυμα και ίσως αυτή η απόφαση αφορά και το εξωτερικό. Ένας Κριός είναι έτοιμος να σας βοηθήσει, αρκεί να μην τα χαλάσετε στην αρχηγία. Αφήστε τις υπερβολές έξω από τη ζωή σας και προσέξτε το βάρος σας.

    • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

      ΠΑΡΘΕΝΟΣ

      Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας θα νιώσετε ότι επιτέλους το παιχνίδι γύρισε, και τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας δεν σας βγάζουν έξω από τα νερά σας. Κάποιες νέες ιδέες σας καλό είναι να είναι εφαρμόσιμες, γιατί υπάρχει περίπτωση αυτή την περίοδο να είστε υπερβολικά ιδεολόγοι. Αναπτύξτε τη συντροφικότητα και μη σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας.

    • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

      ΖΥΓΟΣ

      Παίρνετε δύναμη και μπορεί να βρείτε λύση σε συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν– κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό. Η αναθεώρηση κάποιων συνεργασιών θα σας βάλουν σε καλό δρόμο. Νέος φίλος που μπορεί να εξελιχθεί και σε ειδύλλιο θα σας αναστατώσει. Τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα βγαίνουν στην επιφάνεια και ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον.

    • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

      ΣΚΟΡΠΙΟΣ

      Μπορεί ξαφνικά να πάθετε κρίση εγωισμού μέσα στην προσωπική σας σχέση και να ζητάτε την απόλυτη αναγνώριση. Καλό είναι να μην παραλογίζεστε και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Λέοντα και Υδροχόο. Επαναλαμβάνεστε σε επαγγελματικά θέματα που τα θεωρείτε πεπατημένη, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να μην κάνετε υπερβολές και μεγάλα ανοίγματα.

    • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

      ΤΟΞΟΤΗΣ

      Λύνετε κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούσαν με τη βοήθεια συνεργατών σας ή μέσω μιας στενής σας σχέσης. Επειδή προσπαθείτε να βρείτε γενικά τον εαυτό σας, έχετε καταλάβει ότι η ελευθερία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό στον πλανήτη και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να το δείξετε στους γύρω σας.

    • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

      ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

      Καιρός είναι να ασχοληθείτε και λίγο με τον εαυτό σας γιατί αρκετά μέχρι τώρα κάνατε το καλό παιδί. Θέτετε τα όριά σας και νιώθετε καλύτερα – κυρίως με ένα Λιοντάρι που σας είχε καθίσει στον σβέρκο. Η έκλειψη της 1ης Ιουνίου σάς έφερε διάφορα οικογενειακά θέματα και επαγγελματικά προβλήματα – τώρα όμως οδηγείστε προς τη λύση τους.

    • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

      Νιώθετε υπερβολική ζεστασιά και χαρά με τους γύρω σας και απο εκεί που φαίνεστε αποστασιοποιημένοι και αδιάφοροι, ξαφνικά έρχεστε κοντά με τους άλλους και τους εκπλήσσετε. Ένα Λιοντάρι δεσμεύεται μαζί σας και ίσως διά βίου. Πάντως, επειδή είστε σε φάση υπερβολής, μπορεί να πάρετε από βάρος μέχρι να κάνετε υπερεκτιμήσεις σε δουλειές και σε πρόσωπα

    • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

      ΙΧΘΥΕΣ

      Έχει αρχίσει να δουλεύει η ρεαλιστική και προσγειωμένη πλευρά σας και ευτυχώς τώρα μπορεί να διασφαλίσετε τον εαυτό σας καλύτερα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μεγάλο άνοιγμα και αισιοδοξία και πολλά καλά πράγματα θα σας συμβούν.Κυρίως εσείς που ασχολείστε με τα θέματα επικοινωνίας, εμπορίου και μετακινήσεων.



Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη



yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...