ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η πιο sexy της εταιρίας

Ένα σεξιστικό email κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο υποκατάστημα της PricewaterhouseCoopers στην Ιρλανδία. Η PricewaterhouseCoopers, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ορκωτών λογιστών της Βρετανίας, έχει ξεκινήσει μια έρευνα καθώς διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορεί ένα ενδοεταιρικό εμαιλ στο οποίο ζητάτε από τους άνδρες υπαλλήλους να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα νέοπροσληφθέντων γυναικών συναδέλφων τους. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα έχει σταλεί σε τουλάχιστον 17 άνδρες και περιλαμβάνει φωτογραφίες δεκατριών νεαρών γυναικών που προσελήφθησαν πρόσφατα στην εταιρεία.


Στο email κλήθηκαν οι άνδρες να ορίσουν το "Top 10" των γυναικών με βάση την εμφάνιση τους και τα "πλούσια" προσόντα τους.
Στις φωτογραφίες φαίνεται το όνομα και τα τμήματά στα οποία εργάζονται τα νεαρά κορίτσια.
Όλα έγιναν γνωστά, όταν το email διέρρευσε έξω από την εταιρία και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε γνωστό στους υπευθύνούς της.
Από την πλευρά της η Κάραμελ Ο Κόνορ, διευθύντρια ανθρωπίνων πόρων στο υποκατάστημα του Δουβλίνου τόνισε
"Παίρνουμε στα σοβαρά αυτό το θέμα. Είδη έχω ζητήσει να ξεκινήσει μια πλήρης έρευνα. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις πολιτικές και τις διαδικασίες της εταιρείας μας.".
Η PwC είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λογιστών στον κόσμο.

blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...