ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Joss Stone: Σχεδίαζαν να τη δολοφονήσουν;

Δύο άνδρες έχουν συλληφθεί από την αστυνομία κοντά στο σπίτι της 24χρονης Βρετανίδας τραγουδίστριας Joss Stone στο Ντέβον, οι οποίοι φέρονται να είχαν στην κατοχή τους σπαθιά, σκοινί και σακούλα ικανής χωρητικότητας να μεταφέρει ανθρώπινο σώμα. Και οι δύο ύποπτοι -30 και 33χρονών αντίστοιχα- ανακρίνονται με την υποψία συνομωσίας για ληστεία και φόνο, ενώ συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελίες κατοίκων για ύποπτο όχημα που κινούνταν στην περιοχή.


Οι αρχικές κατηγορίες της σύλληψής τους αφορούσαν την υπόνοια κατοχής όπλου και εξοπλισμού για διάρρηξη, ενώ ο 30χρονος κατηγορήθηκε και για παράνομη οδήγηση. Μετά από περαιτέρω έρευνα, η αστυνομία τους ενημέρωσε πως ανακρίνονται επιπλέον, για συνομωσία με σκοπό τη ληστεία και τον φόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Sun, η αστυνομία βρήκε επιλέον στην κατοχή των δύο ανδρών λεπτομερείς χάρτες και αεροφωτογραφίες του σπιτιού της Stone.

Ο επιθεωρητής Στίβ Πάρκερ ο οποίος ηγείται της αστυνομικής έρευνας, δήλωσε: «Οι δύο υπό κράτηση άνδρες είχαν στην κατοχή τους πληροφορίες που σχετίζονταν με συγκεκριμένο άτομο στην περιοχή Cullompton (σ.σ. συνοικία του Ντέβον) και αντικείμενα τα οποία μας οδήγησαν να υποπτευθούμε ότι ίσως είχαν σκοπό να πράξουν μία εγκληματική επίθεση. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και οι άνδρες παραμένουν υπό κράτηση».

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...