ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Crystal Harris: ακύρωσε τον γάμο της με τον Hugh Hefner

Τέσσερις ημέρες πριν από τον πολυσυζητημένο γάμο του Hugh Hefner και της Crystal Harris, η 25χρονη μέλλουσα νύφη ακύρωσε αιφνίδια την τελετή. Ο γάμος τους επρόκειτο να τελεστεί το Σάββατο 18 Ιουνίου, όμως η playmate άλλαξε γνώμη μόλις την Τρίτη.«Ο γάμος ακυρώνεται. Η Crystal  άλλαξε γνώμη» έγραψε στο Twitter του ο Hugh Hefner. «Μετά από βαθιά περισυλλογή και σκέψη, αποφάσισα να δώσω τέλος στον αρραβώνα μου με τον Hef» έγραψε εκείνη στην ιστοσελίδα της. «Τον σέβομαι απεριόριστα και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Εύχομαι τα media να δώσουν και στους δυο μας τον προσωπικό χώρο που μας αξίζει σε αυτή τη φάση».


Περισσότερα από 300 άτομα ήταν οι καλεσμένοι στην τελετή που θα πραγματοποιούνταν στην έπαυλη του Playboy. Η Κρίσταλ θα φορούσε ένα ροζ νυφικό Romona Keveza. Αυτός θα ήταν ο τρίτος γάμος για τον 85χρονο Hefner, ο οποίος το 2009 έκανε αίτηση διαζυγίου από τη δεύτερη σύζυγό του, πρώην playmate Κίμπερλι Κόνραντ. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Μίλρεντ Γουίλιαμς, που είχε καταλήξει σε διαζύγιο το 1959.

«Άκουσα τα δυσάρεστα νέα το πρωί» δήλωσε ο μάνατζερ της Harris, Μάικλ Μπλάκι στο People.«Ο χωρισμός ήταν κοινή απόφαση και παραμένουν καλοί φίλοι». O Hugh Hefner, πάντως, διατηρώντας την ψυχραιμία και το χιούμορ του έγραψε αργότερα στο Twitter του:«Μιας και δεν παντρευόμαστε το Σάββατο, προγραμμάτισα να δω μία ταινία. "Η νύφη το'σκασε" μου φαίνεται κατάλληλη».


Δημοσίευμα αναφέρει ότι η Harris αποφάσισε να χωρίσει, γιατί πίστευε ότι ο γάμος της με τον Hefner δεν θα της επέτρεπε να κυνηγήσει τη μουσική καριέρα που ονειρεύεται. 

yupi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...