ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

MAD Video Music Awards 2011: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο "κόκκινο χαλί"

Στην 8η απονομή των MAD Video Music Awards, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο, έδωσε το «παρών» σύσσωμη η Ελληνική showbiz. Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ στην παρουσίαση συμμετείχε και η Μαίρη Συνατσάκη. Ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102,2, αλλά και το downtown.gr.
Η Ελένη Φουρέιρα, με ολόσωμη λευκή φόρμα Stelios Koudounaris, κέρδισε δυο βραβεία, αυτό του «Sexy Video Clip της Χρονιάς» και του «Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη».Η Νάντια Μπουλέ με δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos, εμφανίστηκε στη σκηνή παρέα με τον Δήμο Αναστασιάδη και τραγούδησε το «Summertime» από το μιούζικαλ "Porgy and Bess".



Η Τζένη Μπαλατσινού, με φόρεμα Herve Leger, παρέα με τον Γιάννη Λάτσιο έδωσε το βραβείο «Video Clip της Χρονιάς» στον Σάκη Ρουβά.
Η Μαίρη Συνατσάκη,  που καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς φορούσε δημιουργίες των Mi-Ro, μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου που φόρεσε σύνολο C-Through, ποζάρουν στο κόκκινο χαλί.
Η Νατάσα Καλογρίδη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας φόρεμα Vassilios Kostetsos, ενώ ήταν η μοναδική παρουσία που καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς άλλαξε ρούχα τρεις φορές. 
Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στη σκηνή των βραβείων ήταν αυτή του Νίνο, ο οποίος περπάτησε πάνω στο κοινό μέσα σε μια διάφανη πλαστική μπάλα για να φτάσει στη σκηνή και να ερμηνεύσει το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «OΚ». Δείτε εδώ τις φωτογραφίες.

Η Ρούλα Κορομηλά, με δημιουργία  Christoforos Kontentos, ήταν εκεί και παρέδωσε στον Σάκη Ρουβά το βραβείο για τον «Καλλιτέχνη της Χρονιάς».
Μια από τις πιο sexy παρουσίες της βραδιάς, η Κατερίνα Στικούδη με εμφάνιση Konstantinos Melis by Laskos, έδωσε το «παρών» και ερμήνευσε στη σκηνή του Tae Kwon Do μαζί με τον R'n'b star Mohombi την επιτυχία του «Bumpiy Ride» σε μια διαφορετική εκτέλεση.
Ο Kώστας Μαρτάκης με σύνολο Mi-Ro τραγούδησε μαζί με τους Otherview , εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή του. 
Ο Αντώνης Ρέμος που έφυγε από το  Tae Kwon Do έχοντας κερδίσει δυο βραβεία, αυτό του «Άνδρα Καλλιτέχνη» και του «Στίχου Ατάκα», συνοδευόταν από την Υβόνη Μπόσνιακ. Ο 41χρονος τραγουδιστής, όταν παρέλαβε από τον Ηλία Ψινάκη το βραβείο για τον «Στίχο Ατάκα» δέχθηκε τα πειράγματα από τον φίλο του, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να τον παντρέψει!
Ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης, που παρέδωσε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το βραβείο για τον «Άνδρα Καλλιτέχνη» στον Αντώνη Ρέμο, παρακολούθησε τη μεγάλη βραδιά παρέα με τη σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου.
Η Δούκισσα Νομικού, φορώντας λευκό Dolce&Gabanna φόρεμα, απένειμε μαζί με τον Απόστολο Μητρόπουλο το πρώτο βραβείο της βραδιάς στον Σάκη Ρουβά, για την κατηγορία «Καλύτερο video clip pop».
Ο Χρήστος Χολίδης, που κέρδισε το βραβείο «Video clip Mad Greekz» για το τραγούδι του «Κακομαθημένο», έφτασε στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do χωρίς την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού. Και φυσικά, δεν κάθησε κοντά της κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Δείτε κι εδώ τις υπόλοιπες φωτογραφίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...