ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αμερική: Κατηγορείται με 20 χρόνια φυλακή, επειδή έκανε πως τραγούδησε τραγούδι με σεξουαλικά υπονοούμενα σε παιδάκια

Ένας νεαρός τραγουδιστής κατηγορείται με κακούργημα επειδή πήγε να τραγουδήσει μπροστά σε παιδάκια, το βιντεοσκόπησε και το ανέβασε στο "YouTube" για πλάκα.
Πώς έγιναν όλα; Τραγούδησε το κανονικό, παιδικό τραγούδι μπροστά στα παιδάκια, το βιντεοσκόπησε, και μετά γύρισε στην τάξη όταν ήταν άδεια και βιντεοσκόπησε τον εαυτό του με τα ίδια σκηνικά τριγύρω, αλλά αυτή τη φορά τραγουδούσε ένα «ακατάλληλο για ανηλίκους» τραγούδι. Μετά, τα μόνταρε, και τα ανέβασε στο "YouTube", και έτσι φαινόταν σαν τα παιδάκια να χορεύουν και να διασκεδάζουν με το τραγούδι του. Το δεύτερο, με τα σεξουαλικά υπονοούμενα. Ακριβώς όπως η Fibi. Όπως ήταν αναμενόμενο, στη χώρα της μήνυσης, ο Evan Emory σιγά μην τη γλίτωνε. Το τραγούδι και το video έγιναν χιτάκια και η αστυνομία τον μάζεψε ώσπου να πει «Smelly Cat».


Οι γονείς ουρλιάζουν ότι τα παιδιά τους δεν θα έπρεπε να είναι σε όλο το "YouTube". Λογικό. Όμως τουλάχιστον δεν ήταν παρόντες στο δεύτερο γύρισμα και άρα δεν έχουν εκτεθεί σε ακατάλληλο για την ηλικία τους υλικό!

Ο Έβαν πήγε να κάνει μία πλάκα — όχι τόσο αστεία, και θα την πληρώσει με 20 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως η σκέψη του ήταν αρκετά ηλίθια, άσε που είπε και ψέματα στο διευθυντή του σχολείου για το video…





Αν θέλετε να τον στηρίξετε ή να τσακωθείτε με τους υποστηρικτές του online, μπορείτε να το κάνετε πατώντας «Like» στη σελίδα που έχει φτιαχτεί στο Facebook, εδώ.

Και εδώ ολόκληρη η επίσκεψη της Fibi στο σχολείο. Απορώ πώς κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερη…

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...