ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Οι μέλλουσες μαμάδες του Hollywood

Γλυκιές και ήρεμες, οργισμένες και δύστροπες ή απλά ανυπόμονες είναι οι μέλλουσες μητέρες της showbiz, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετές. Αν και βρισκόμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσης σε παγκόσμιο επίπεδο, η αισιοδοξία καλά κρατεί αν κρίνει κανείς από τις εκπροσώπους της μουσικής και της υποκριτικής, που επέλεξαν αυτή την περίοδο για να δημιουργήσουν ή να επεκτείνουν την οικογένειά τους.





Η ταινία «Μαύρος Κύκνος» που της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για Oscar, ήταν τελικά η αρχή για την ευτυχία της Νάταλι Πόρτμαν. Στη διάρκεια των γυρισμάτων γνώρισε το χορογράφο Μπενζαμέν Μιλπιέ, τον παντρεύτηκε και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.


Το τέταρτο παιδί της περιμένει η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία έχει ήδη τρεις γιους με το σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η Posh που αναμένεται να γεννήσει το φθινόπωρο, δεν έχει μάθει ακόμη το φύλο του εμβρύου- οι φήμες λένε πάντως πως είναι κορίτσι.

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι περιμένει η 41χρονη Μαράια Κάρεϊ και ο σύζυγός της Νικ Κάνον, που σύμφωνα με δηλώσεις τους «δυσκολεύτηκαν πολύ να γίνουν γονείς».

Το πρώτο της παιδί περιμένει η 31χρονη rock diva Pink, το οποίο «είναι κατά πάσα πιθανότητα κορίτσι», όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην Έλεν ντε Τζένερις. Η τραγουδίστρια είχε μεταπτώσεις στην ψυχολογία της και εκρήξεις θυμού, ειδικά τον πρώτο καιρό, γεγονός που η ίδια απέδωσε στον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Ακόμη ένα rock n’ roll μωρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο από την Κέιτ Χάντσον. Η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον frontman των Muse, Ματ Μπελαμί, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και εννέα μήνες.

Μέσω Facebook ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Τζέσικα Άλμπα που περιμένει το δεύτερο παιδί της και δηλώνει «ενθουσιασμένη».





























yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...