ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Οι πιο πλούσιες ομάδες του κόσμου

Η "Deloitte" ανακοίνωσε τη λίστα της με τις πλουσιότερες ομάδες του κόσμου και παρ' ότι πέρσι έμεινε χωρίς τίτλους, η Real Madrit παραμένει πρώτη για 6η συνεχή χρονιά. Υποτευόμαστε ότι η παρουσία του Cristiano Ronaldo μάλλον θα είχε κάτι να κάνει με αυτό — κι ας φωνάζουν πολλοί για το πόσο αντιπαθής είναι.
Τα έσοδα της Real μάλιστα ανέβηκαν — στα 592 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πανηγυρικά πίσω την πρωταθλήτρια Barcelona στα 537. Μέσα στη δεκάδα συναντάμε 4 Αγγλικές ομάδες (τις 4 που θα περίμενες: Manchester, Arsenal, Chelsea και Liverpool), τρεις Ιταλικές (και πάλι, αυτές που θα περίμενες, Milan, Inter και Juventus) συν την Bayern Munchen. Όλα λογικά λοιπόν.



Αυτό που δεν είναι καθόλου λογικό, είναι το ότι –για παράδειγμα- από τις 7 αγγλικές ομάδες της 20άδας μόλις μία είναι κερδοφόρα, ενώ οι δύο ισπανοί τιτάνες δεν είναι καν κοντά στο θετικό πρόσημο: Η Real χρωστάει εκατομμύρια, ενώ η Barcelona πήρε ένα τεράστιο δάνειο στην αρχή της σεζόν γιατί δεν είχε να πληρώσει τα ακριβά συμβόλαια των παιχτών της.

Μιλάμε για συλλόγους που βάζουν στο ταμείο τους ποσά σαν τα προαναφερόμενα, και πάλι μόλις και μετά βίας καταφέρνουν κάποια (ελάχιστα από αυτά) να βγάζουν κέρδος. Ούτε Έλληνες να διαχειρίζονταν τα οικονομικά τους.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...