ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πού διασκέδασαν οι Έλληνες stars τις μέρες που μας πέρασαν;

Νυχτερινά μουσικά σχήματα, θεατρικές παραστάσεις και επιδείξεις μόδας περιελάμβανε το πρόγραμμα των Ελλήνων εκπροσώπων της σόουμπιζ τις τελευταίες μέρες.

 

Την Παρασκευή έκανε πρεμιέρα η Δέσποινα Βανδή στο VOX. Το σχήμα συμπληρώνουν ο Πάνος Καλίδης και η Ελισσάβετ Σπανού, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι o Sfera 102,2. Πολύ θετικά σχόλια, εκτός από το πρόγραμμα, απέσπασαν και οι ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας πάνω στην πίστα: Εδώ με κοντό animal print φόρεμα Dolce & Gabbana. Δεξιά: Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στο VOX ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές τους εξόδους.

 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επίσης διασκέδασε στο VOX.

 

Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της Δέσποινας. Στο τραπέζι τους καθόταν ο κουμπάρος τους, Θεόφιλος Τζιώτης.

 

Στη δεύτερη εβδομάδα των εμφανίσεών τους, η Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς συνέχισαν να γεμίζουν τον τεράστιο χώρο του Αθηνών Αρένα. Η Ράνια Θρασκιά, αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ βρέθηκαν εκεί.



Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη αναβιώνουν στο Θέατρο Κιβωτός την κλασική κωμωδία του Γιώργου Τζαβέλλα, «Η Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα». Την πρεμιέρα της παράστασης παρακολούθησε η Κατερίνα Λέχου.

 

Η Δήμητρα Γαλάνη επιμελείται τη μουσική της παράστασης. Εδώ με τον Άγγελο Μπούρα που συμμετέχει στο καστ, την Έφη Ρευματά και την Αθηνά Οικονομάκου.


Στην κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο Κλέφτης» στο Θέατρο Ήβη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, πρωταγωνιστεί -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Καπουτζίδης. Εδώ, με τον Νίκο Μουτσινά που βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης. Δεξιά: Η Κλέλια Ρένεση με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, στο Θέατρο Ήβη.

 

Η Εύα Λάσκαρη, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Όλγα Φαρμάκη και ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκαν στα εγκαίνια του Small café στον Πειραιά.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...