ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Βραζιλία: Σφήνωσε στην τρύπα που άνοιξε για να αποδράσει

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από απόπειρα απόδρασης σε φυλακή της Βραζιλίας.
 
Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, ένας τρόφιμος επεδίωξε να διαφύγει μαζί με τρεις συγκρατούμενους του μέσα από τρύπα σε τοίχο στον χώρο των λουτρών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς το μυώδες σώμα του «κόλλησε» στο σημείο, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της προσπάθειάς του να απεγκλωβιστεί, τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει σε βοήθεια.
Ορισμένοι από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε συγκρότημα φυλακών της πρωτεύουσας, Μπραζίλια, που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, αντικρίζοντας το θέαμα. Όπως έγινε γνωστό αυτός ήταν ο δεύτερος κρατούμενος που επιχείρησε να διαφύγει μέσω της συγκεκριμένης οδού, με τον πρώτο να καταφέρνει τελικά να αποδράσει, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί από τις αστυνομικές Αρχές.
Η Διεθνής Αμνηστία έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τη Βραζιλία για τις συνθήκες κράτησης στα σωφρονιστικά ιδρύματα που υπάρχουν ανά την επικράτειά της, τα οποία όπως και στις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής, φιλοξενούν υπεράριθμους κρατουμένους.

Δείτε το video...





Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας 

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...