ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Johnny Depp: Έγινε επίτιμο μέλος της φυλής των Ινδιάνων "Comanche"

Ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp έγινε επίτιμο μέλος της φυλής των Ινδιάνων Comanche, όπως έγινε γνωστό. Η τελετή, που έγινε σε στενό κύκλο, για να τιμηθεί ο Depp, πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου στο Albuquerque, του Νέου Μεξικό, όπου κατοικεί ο πρόεδρος και ιδρυτής της Ένωσης Americans for Indian Opportunity LaDonna Harris.


Ο Harris υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι διάβασε για τον Johnny Depp και τις καταβολές του, και έτσι αποφάσισε να τον «υιοθετήσει» στην οικογένεια του. Με την «υιοθεσία» αυτή, ο Johnny Depp έγινε και επίτιμο μέλος της φυλής των Comanche.
Μάλιστα, ο Depp έλαβε και ινδιάνικο όνομα: "Mah Woo May", που σημαίνει ο άνθρωπος που αλλάζει μορφές. Ο Johnny Depp κατάγεται από το Κεντάκι, ωστόσο σε δηλώσεις του έχει αναφέρει πως πιστεύει ότι η προγιαγιά του είναι μισή ιθαγενής, προερχόμενη ή από τους Τσερόκι ή από τους Creek. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα ενσαρκώσει στην ταινία “The Lone Ranger” τον Ινδιάνο Tonto, τον βοηθό του Lone Ranger. Στο film, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013, τον Lone Ranger θα ενσαρκώσει ο Armie Hammer. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...