ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βέλγιο: Σκότωσε και τεμάχισε την 4χρονη κόρη της

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βέλγιο η ομολογία μητέρας 4χρονου κοριτσιού ότι έπνιξε το παιδί της, τεμάχισε το πτώμα και έκρυψε τα κομμάτια στον καταψύκτη του σπιτιού της χωρίς να καν να εξηγήσει το λόγο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Σαρλερουά, Πιερ Μανιέν, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το πρωί το σπίτι της γυναίκας στο Σατελινό, στα προάστια του Σαρλερουά, και βρήκαν μέσα στον καταψύκτη πλαστικές σακούλες στις οποίες η Ντιράν είχε τοποθετήσει το τεμαχισμένο πτώμα της μικρής Ντιάνα.
Η μακάβρια ανακάλυψη έδωσε τέλος στις εκτεταμένες έρευνες που γίνονταν σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό της μικρής, αφού η μητέρα της δήλωσε την «εξαφάνισή» της το απόγευμα της Δευτέρας. Ωστόσο,  οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν αμέσως τη μητέρα, καθώς τους έδινε αντικρουόμενες πληροφορίες. Ομολόγησε τελικά όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τα ματωμένα ρούχα του παιδιού σε ένα παλιό, χαλασμένο πλυντήριο.
Μολονότι η ίδια δεν διευκρίνισε γιατί προέβη σε αυτήν την πράξη, ο βελγικός Τύπος υποστηρίζει οι σχέσεις της με τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν τεταμένες και ότι δεν μπορούσε να αντέξει την ιδέα της κοινής κηδεμονίας του παιδιού της.

troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...