ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Νεαρά κορίτσια δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στο "Facebook", με γυμνές φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους

Δυο νεαρά κορίτσια από τη Florida συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη με την κατηγορία ότι δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook για συμμαθήτριά τους στο οποίο πρόσθεσαν γυμνές φωτογραφίες. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το ψεύτικο προφίλ στο Facebook εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 20 Απριλίου και απέκτησε 181 φίλους. Στη συνέχεια οι δύο κοπέλες δημιούργησαν άλλο ένα προφίλ που αυτή τη φορά είχε 5 φίλους. Η αστυνομία ερεύνησε τις IP διευθύνσεις από τις οποίες προερχόταν ο δημιουργός της σελίδας και κατέληξε στο σπίτι της 16χρονης Taylor Wynn και της 15χρονης McKenzie Barker.

Οι δύο κοπέλες είχαν δημιουργήσει το ψεύτικο προφίλ και είχαν ανεβάσει άσχετες γυμνές φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών. Το προφίλ έφερε το όνομα μιας συμμαθήτριάς τους ενώ είχαν κάνει και επεξεργασία φωτογραφίας όπου απεικόνιζαν τη συμμαθήτριά τους δίπλα σε ένα αντρικό μόριο.
Οι δύο κοπέλες ομολόγησαν στην αστυνομία ότι ήταν παλιά φίλες με το θύμα αλλά τώρα δεν κάνουν και πολύ παρέα καθώς δεν υπάρχει συμπάθεια μεταξύ τους.
Ισχυρίστηκαν μάλιστα ότι το προφίλ έγινε για πλάκα και ότι “κανείς δεν προσβλήθηκε” καθώς “κανένας δεν συμπαθούσε το θύμα ούτως ή άλλως”.
Το όνομα του θύματος δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Γνώριζε την ύπαρξη του ψεύτικου προφίλ αλλά θεωρούσε ότι θα εξαφανιστεί μόνο του.
Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν ύστερα από καταγγελίες που έγιναν από γονείς παιδιών που φοιτούν στο ίδιο σχολείο με τις δύο κοπέλες.

secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...