ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Simpsons: Η πρόβλεψη για την εκλογή του Donald Trump


Γνωρίζουμε πως στο διαδίκτυο, μπορείς να διαβάσεις πολλές θεωρίες συνωμοσίας και μπορείς, αν θέλεις, να συσχετίσεις οποιοδήποτε τυχαίο γεγονός με οποιαδήποτε είδηση της επικαιρότητας. Φαίνεται πως οι Simpsons έχουν μια μοναδική ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν ακόμα και τον εαυτό τους.

Ήταν πριν από 16 χρόνια που προέβλεψαν ότι ο Donald Trump θα γινόταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ενώ ο κόσμος προσπαθεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο Donald Trump θα είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, προκύπτει ότι είχε υπάρξει προειδοποίηση πριν από πολύ καιρό.

Στο επεισόδιο «Bart to the Future», που προβλήθηκε τον Μάιο του 2016, η Lisa λέει «έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Trump».

«Ήταν μια προειδοποίηση στην Αμερική. Έμοιαζε να είναι η τελευταία λογική στάση πριν πιάσουν πάτο. Ήταν σύμφωνο αποτέλεσμα με το όραμα μιας Αμερικής που οδηγούνταν στην τρέλα», τόνισε o Dan Greaney ένας από τους συγγραφείς των Simpsons.

Ο δημιουργός των Simpsons Matt Groening είπε στον Guardian πως το προέβλεψαν το 2000 αλλά ο Trump ήταν το πιο παράλογο αστείο όνομα που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε εκείνη την εποχή και παραμένει αλήθεια. Είναι πέρα από τη σάτιρα».apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...