ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Φάρμακο σε μορφή spray θα καταπολεμά τη στυτική δυσλειτουργία του άντρα;


Η ανόρθωση του ανδρικού μορίου μετά τη λήψη του φαρμάκου από το στόμα μπορεί να διαρκέσει μιάμιση ώρα. Βιάγκρα σε spray στόματος; Κι όμως!

Επιστήμονες από την Ταιβάν τελειοποιούν στο εργαστήριο ένα spray, το οποίο υπόσχεται θαύματα μέσα σε δευτερόλεπτα αφού κάνει ακριβώς αυτό που προσφέρει στους άνδρες το μπλε χάπι του έρωτα πολύ πιο γρήγορα. 

Με το σπρέι αυτό, οι άνδρες που έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, βλέπουν πως μέσα σε δευτερόλεπτα, το ηθικό τους εξυψώνεται και μάλιστα για αρκετή ώρα. Η ανόρθωση του ανδρικού μορίου μπορεί να διαρκέσει μιάμιση ώρα. 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το προϊόν αυτό μπορεί να φέρει την επανάσταση στη σεξουαλική ζωή εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. 

Το πολλά υποσχόμενο προϊόν αναμένεται να φθάσει στις προθήκες των φαρμακείων σε τρία χρόνια. 

Οι εμπνευστές του είχαν την ιδέα να αναμείξουν σε υγρή μορφή την ουσία που εμπεριέχει το Βιάγκρα - την σιλδεναφίλη - το κύριο συστατικό του βιάγκρα - με την "προπυλενογλυκόλη", ένα άχρωμο σχεδόν διαυγές παχύρρευστο υγρό με ελαφρώς γλυκιά γεύση. Η "προπυλενογλυκόλη" χρησιμοποιείται και σαν συντηρητικό σε τρόφιμα και προϊόντα καπνού καθώς επίσης και ως κύριο συστατικό στο υγρό που χρησιμοποιείται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. 

Οι επιστήμονες δοκίμασαν το spray στόματος σε κουνέλια και διαπίστωσαν ότι τα αποτελέσματά του ήταν ...ορατά σε 78 δευτερόλεπτα. 

 "Οι ιστοί της γλώσσας και του στόματος μπορούν να απορροφήσουν άμεσα τα φάρμακα, πολύ πιο γρήγορα από ότι αν πέρναγαν απευθείας στο πεπτικό σύστημα", τονίζει ο καθηγητής Ντουγκ Σαλβάτζ, από την κλινική "The Leger" στο Ντόνκαστερ και προσθέτει: "Περίπου οι μισοί άνδρες άνω των 40 ετών πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα. Για το λόγο αυτό, ότι σκεύασμα είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο". 

http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/11/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...