ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Έπειθε τους συντρόφους της να της κάνουν δώρο "iPhone" και... αγόρασε σπίτι


Έναν, ομολογουμένως, ευφάνταστο τρόπο βρήκε μια κοπέλα για να εξασφαλίσει χρήματα και να αγοράσει ένα μικρό σπίτι.

Η νεαρή από το Shenzen της Κίνας που είναι γνωστή μόνο ως Xiaoli κατάφερε να μαζέψει περίπου 15.000 ευρώ (στο τοπικό νόμισμα) τα οποία χρησιμοποίησε για να αγοράσει ένα σπίτι στην εξοχή. Πώς το έκανε αυτό; Κατάφερε να πείσει και τους 20 φίλους της με τους οποίους είχε σχέση ανά διαστήματα να της αγοράσουν ένα iPhone 7. Στη συνέχεια τα πούλησε μέσω διαδικτύου και συγκέντρωσε τα χρήματα, σύμφωνα με την Metro.

Η ιστορία αρχικά δημοσιεύτηκε σε ένα φόρουμ από μια συνάδελφο της γυναίκας η οποία ανέφερε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο γραφείο μιλούσαν γι’ αυτό. Σύμφωνα με τη γυναίκα, η Xiaoli δεν κατάγεται από πλούσια οικογένεια. Η μαμά της είναι νοικοκυρά και ο πατέρας της εργάτης και αυτή είναι η μεγαλύτερη κόρη τους.

«Οι γονείς της είναι μεγάλοι σε ηλικία και πιθανόν πιέστηκε να τους αγοράσει ένα σπίτι. Αλλά είναι απίστευτο ότι χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μόλις δημοσιεύτηκε η ιστορία της, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την κατηγορήσουν και να πουν ότι θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε. Ωστόσο υπήρχαν και αρκετοί που εξήραν την εφευρετικότητά της.

Μια γυναίκα έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: «Εγώ δεν μπορώ να βρω καν ένα φίλο. Εκείνη μπόρεσε και βρήκε 20 φίλους την ίδια στιγμή και τους έκανε να της αγοράσουν και iPhone. Απλά θέλω να της ζητήσω να μου διδάξει τις δεξιότητές της».


http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2438740/epithe-tous-sintrofous-tis-na-tis-kanoun-doro-iphone-ke-agorase-spiti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...