ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν οι δράστες που διέρρηξαν το σπίτι της Άννας Βίσση


Συνελήφθησαν σύμφωνα με πληροφορίες μέλη εγκληματικών οργανώσεων που εμπλέκονταν μεταξύ άλλων και διαρρήξεις σπιτιών επωνύμων όπως της Α.Βίσση και της Η.Καρυοφύλλη.

Στη σύλληψη 30 με 35 μελών δύο εγκληματικών οργανώσεων που είχαν ρημάξει στην κυριολεξία περισσότερες από 100 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα προχώρησε το τμήμα ασφάλειας Αμαρουσίου. Τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, όλοι τους Ρομά, εκτός από τις επιχειρήσεις όπου άνοιγαν χρηματοκιβώτια διέπρατταν ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις σε σπίτια ηλικιωμένων και έκαναν και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, εμπλέκονται και σε διαρρήξεις σπιτιών επωνύμων όπως εκείνο της Άννας Βίσση και της Ηρώς Καρυοφύλλη. Όλοι τους δήλωναν άνεργοι ενώ και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αρχές και μάλιστα σε πολύκροτες υποθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Οκτωβρίου οι διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι της Άννας Βίσση στην Εκάλη και έφυγαν μαζί με το χρηματοκιβώριο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που είχε κάνει τότε η ΕΛΑΣ, το περιστατικό συνέβηυ τα ξημερώματα. Οι δράστες είχαν εντοπίσει το χρηματοκιβώριο και το ξήλωσαν, παίρνοντας μαζί και τα κοσμήματα μεγάλης αξίας που περιείχε.

Σημειώνεται ότι το σπίτι φυλάσσεται από σεκιούριτι, αλλά μόνο ορισμένες ώρες της ημέρας. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής και οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Μια ημέρα μετά, η σπείρα είχε μπει στο σπίτι της γνωστής δημοσιογράφου του Alpha Ηρώς Καρυοφύλλη και του άντρα της, στην Πεντέλη. Μέσα σε διάστημα 20 λεπτών κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα, αλλά και πολύτιμα έγγραφα.

Οι δράστες κατέστρεψαν το συναγερμό, τον οποίο αφού έβγαλαν από τον τοίχο του μπαλκονιού στη συνέχεια τον πέταξαν μέσα σε ένα κουβά με νερό.

http://www.thetoc.gr/people-style/article/sunelaban-tous-drastes-tis-diarriksis-sto-spiti-tis-annas-bissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...