ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Έρευνα: 4 λόγοι που οι γυναίκες... προσποιούνται οργασμό


Το ότι οι γυναίκες δεν διστάζουν να υποκριθούν οργασμό είναι κάτι που δυστυχώς έχουμε όλοι πλέον καταλάβει. Κάποιες μάλιστα, είναι τόσο καλές στην προσποίηση που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις πότε ολοκληρώνουν και πότε απλά «σου κάνουν τη χάρη» να πιστεύεις πως τα κατάφερες. Οι επιστήμονες χρόνια προσπαθούν να αναλύσουν τη γυναικεία ψυχοσύνθεση και συμπεριφορά και φαίνεται πως στο θέμα του οργασμού τα κατάφεραν. Τα αποτελέσματα τις έρευνας στην οποία συμμετείχαν 481 σεξουαλικά ενεργές, μα όχι σε σοβαρές σχέσεις ετεροφυλόφιλες γυναίκες ήρθαν να μας… ανοίξουν τα μάτια. 

Το 80% των γυναικών λοιπόν, όπως αποδείχθηκε συνηθίζει να υποκρίνεται οργασμό για τους εξής λόγους:

Πρώτον, για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους ερωτικού τους συντρόφου, κάνοντας τον να πιστεύει πως κατάφερε να τις φτάσει στα όρια.
Δεύτερον, από φόβος και ανασφάλεια να μην θεωρηθούν αντισεξουαλικές.
Τέταρτον, για να δώσουν τέλος στην ερωτική πράξη.

Όχι, δεν αφήσαμε εκτός την τρίτη κατά σειρά αιτία κατά λάθος. Την αφήσαμε στο τέλος γιατί είναι η πιο ενδιαφέρουσα και η πιο απροσδόκητη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, υπάρχει περίπτωση να υποκριθούν πως έφτασαν στην κορύφωση για να… ανάψουν και να καταφέρουν να τελειώσουν στον επόμενο γύρο.

Ο ψεύτικος οργασμός αποδεικνύεται τρομερά διεγερτικός και δεν είναι λίγες όσες τον επιδιώκουν σκόπιμα για να απολαύσουν ακόμα περισσότερο την πραγματική τους κορύφωση.

Κάπως έτσι λοιπόν, αν την δεις να έχει δύο και τρεις απανωτούς οργασμούς μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι πως κάτι ύποπτο συμβαίνει…

okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...