ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ταινίες που προβάλλονται στον κινηματογράφο από 01/09/2016


Καλό μήνα με νέες ταινίες στα σινεμά.

Ο Jason Bourne με τον Matt Damon έχει ακόμα μία περιπέτεια όπου ανακαλύπτει λίγα περισσότερα για το παρελθόν του. Το 4ο φιλμ έχει αρκετή δράση και αγωνία και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει η σειρά ταινιών.

Στο «Sing Street» ο σκηνοθέτης των «Begin Again» και «Once», John Carney, μας παραδίδει μια ευχάριστη και συνάμα συγκινητική ιστορία δοσμένη μέσα απ’ τον κόσμο της μουσικής. Καταφέρνει και εδώ να κρατήσει το ενδιαφέρον μας αμείωτο και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Στο «Finding Dory» η ευχή της Ellen DeGeneres να αποκτήσει sequel το «Finding Nemo» γίνεται πραγματικότητα. Και αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που δανείζει την φωνή της αυτό που εξαφανίζεται.

Στο «Eperdument» ο Ζαν είναι υποδειγματικός διευθυντής σε φυλακές γυναικών. Μια νέα κρατούμενη, η Άννα, φτάνει στις φυλακές, και δε μπορεί παρά να υποκύψει στην άγρια ομορφιά της. Όσο προσπαθεί να τη βοηθήσει, συνειδητοποιεί ότι τα συναισθήματα που έχει για εκείνη είναι αμοιβαία.

Τέλος, στο «Road to La Paz» ακολουθούμε το ταξίδι ενός ηλικιωμένου μουσουλμάνου που ζητά από έναν «ερασιτέχνη ταξιτζή» να τον οδηγήσει με το παλιό Πεζώ 505 του, από το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Λα Πας, απ’ όπου φιλοδοξεί να ταξιδέψει ώς την Μέκκα.

Jason Bourne



Finding Dory (Ψάχνοντας τη Ντόρι)



Sing Street



Eperdument (Παράφορα)




http://www.athenstimeout.gr/cinema/ti-tha-doyme-apo-192016-sto-sinema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...