ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ταινίες που προβάλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες από 2/6/2016


Η νέα κινηματογραφική βδομάδα φέρνει πέντε νέες ταινίες στις αίθουσες.

Η αγαπημένη επιλογή είναι το «Dressmaker» με την Kate Winslet. Ένα αλλιώτικο γουέστερν που τη θέση των όπλων παίρνει η μόδα, σε μια ταινία που ξεκινάει αλλιώς για να καταλήξει αλλού χωρίς ουδεμία στιγμή να χάσει το ενδιαφέρον μας.

Στο «Colonia» ο Daniel Bruhl βοηθάει στο πολιτικό αγώνα μέχρι που συλλαμβάνεται και οδηγείται σε ένα μέρος απ’ όπου κανείς δεν ξεφεύγει. Η αγαπημένη του Emma Watson θα συμμετάσχει οικειοθελώς στην Αποικία αυτή για να το βρει και μαζί να δραπετεύσουν. Πρόκειται για ένα δυνατό θρίλερ που κατάφερε να μας κρατήσει σε αγωνία ακόμα και στα σημεία που υποπτευόμασταν τι θα συμβεί.

Στο «El Olivo» μια κοπέλα ξεκινά να βρει και να φέρει πίσω στην οικογένεια της την ιστορική ελιά του παππού της, που από τότε που πωλήθηκε εκείνος έπεσε σε κατάθλιψη. Αν και απλοϊκό στην πλοκή έχει ενδιαφέρουσες ερμηνείες και εν τέλει καταφέρνει να μας βάλει στον συναισθηματικό του κόσμο και να μας κάνει να δεθούμε με τους ήρωες.

Το «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows», το νέο φιλμ για τα Χελωνονιντζάκια είναι απ’ τις λίγες φορές που μια action ταινία μου προκάλεσε χασμουρητά, ακόμα και στις μέτριες δουλειές του είδους και να μη σ’ αρέσουν τουλάχιστον για 2 ώρες σε κρατάνε. Όχι τα νέα Χελωνονιντζάκια, που ο μόνος λόγος που δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι χειρότερα απ’ το πρώτο φιλμ είναι επειδή και κείνο ήταν αρκετά αδιάφορο, ώστε στάθηκε αδύνατο να το συγκρατήσω στη μνήμη μου.

Τέλος στο «Blind Date» από τη μια μεριά του τοίχου ένας δημιουργός γρίφων, αφοσιωμένος στη δουλειά του, λιγομίλητος και μισάνθρωπος, που δεν μπορεί να δουλέψει παρά μόνο με απόλυτη ηρεμία. Από την άλλη πλευρά μια νεαρή πιανίστρια που μόλις έχει εγκατασταθεί στο καινούργιο της διαμέρισμα. Προετοιμάζεται για έναν σημαντικό διαγωνισμό και πρέπει να κάνει πολλές πρόβες. Ανάμεσά τους ένας λεπτός τοίχος που δημιουργεί μια υποχρεωτική, ηχητική και τυφλή συγκατοίκηση.

Colonia (Η Αποικία)





The Dressmaker (Η Μοδίστρα) 




Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (Τα Χελωνονιντζάκια)




Blind Date (Έρωτας στα Τυφλά)




El Olivo (Η Ελιά)




http://www.athenstimeout.gr/cinema/ti-tha-doyme-apo-262016-stis-kinimatografikes-aithoyses

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...