ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Τηλεοπτικό κανάλι απαγορεύει την αναμετάδοση υλικού από τις εκπομπές και το πρόγραμμά του


Έστειλε επιστολή προς όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, προετοιμάζοντας τους ανταγωνιστές του να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Με επιστολή του στα κανάλια, MEGA, ALPHA, STAR, ΣΚΑΙ, EPSILON TV και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο τηλεοπτικός όμιλος απαγορεύει από τη Δευτέρα 16 Μαΐου να αναμεταδίδουν υλικό από τις εκπομπές και το πρόγραμμά του, αφήνοντας μόνο ελεύθερο προωθητικό υλικό που ο σταθμός επιθυμεί.
AdTech Ad

Η επιστολή με ημερομηνία 13 Μαΐου 2016 υπογράφεται από τον Antenna Group Managing Director, Pete Smith.

«Η πρόσβαση θα συνίσταται σε προωθητικά αποσπάσματα που θα επιλέγονται κατά περιόδους καθώς και σε είδος και διάρκεια αποκλειστικά από εμάς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Δεν θα χρεώνεστε κάποιο ποσό για την παροχή της άδειάς μας για τη χρήση αυτών των Προωθητικών Αποσπασμάτων, εκτός από τυχόν κόστος παράδοσης. Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε υλικό πρόσθετο ή διαφορετικό από αυτό των Προωθητικών Αποσπασμάτων από το εκπεμπόμενο πρόγραμμά μας του προηγούμενοι 48ωρου από τη ζήτησή σας (τα «Πρόσθετα Επίκαιρα Αποσπάσματα») τότε θα εξετάσουμε το αίτημά σας κι εφόσον κατά τη διακριτική μας ευχέρεια το κάνουμε δεκτό, κάθε λεπτό καθαρής διάρκειας τέτοιων Πρόσθετων Επίκαιρων Αποσπασμάτων θα χρεώνεται με ποσό δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ)».

http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/696258/ti-apagoreyei-o-ant1-gia-proti-fora-sta-xronika-apo-tis-16-maioy#ixzz48i28s8J8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...