ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Πως θα ανεβάσετε την ερωτική ορμή με βάση το Ζώδιό της


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάτι ξέρουν και τα ζώδια. Ιδίως στο θέμα της ερωτικής απόλαυσης, καθώς άνθρωποι με παρόμοιο γενέθλιο χάρτη δεν μπορούν να ξεφύγουν από κάποια κοινά γνωρίσματα που βρίσκουν γοητευτικά. Έτσι καλό είναι να ψάξετε πως θα ανεβάσετε τη λίμπιντο και βάση ... ζωδίου. Για περισσότερη βοήθεια ρίξτε μία ματιά σε όσα ακολουθούν:

ΚΡΙΟΣ 

Ζήτημα περηφάνειας. Δείξε της πως είσαι περήφανος για κείνη και την επιδεικνύεις παντού και να ξέρεις ότι αργότερα που θα βρεθείτε τα δυο σας, θα σε περιμένει μια ωραία ανταμοιβή… σε είδος. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Ζήτημα υπερπροσπάθειας: Κάνε κόπο μαζί της και δεν θα πάει χαμένος. Απολαμβάνει να ξέρει πως προσπαθείς κι ως άκρως σεξουαλικό ζώδιο θα σε ανταμείψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αν κατακτήσεις με πνευματώδη τρόπο το μυαλό της κι αν την ξαφνιάσεις ευχάριστα με ασυνήθιστα ... κόλπα, έχεις ελπίδες για νύχτες αξημέρωτες. Η σχέση σας πρέπει να είναι κάτι σαν το παιχνίδι με το κυνήγι του θησαυρού. Έτσι τρέφεται η επιθυμία της. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Υπόθεση εργασίας: Αν έχεις μπλέξει με Καρκίνο, σε περιμένει πολλή δουλειά. Επιστράτευσε τρυφερότητα, στοργή, χάδια και γλυκόλογα γιατί θα τα χρειαστείς όλα. και κυρίως καθησύχασε τις ανασφάλειές της. Διαφορετικά θα είναι «κρατημένη» και μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. 

ΛΕΩΝ 

Ζήτημα κολακείας: Αν δεν την θαυμάζεις 24ωρες το 24ωρο δεν γίνεται τίποτα. Η Λιονταρίνα σου αγαπά εκείνον που την κάνει να νιώθει σπουδαία. Αντίθετα, όποιος δείχνει ότι την υποτιμά ή της κάνει προσβλητική κριτική, θα υποστεί τις συνέπειες, με τη μορφή του ερωτικού εμπάργκο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ζήτημα τάξης και ηθικής: Τα θέλει όλα τακτοποιημένα, οργανωμένα και καθαρά. Ακόμη και τη σχέση της. Αν με τη συμπεριφορά σου την κάνεις να νομίζει ότι είσαι έτοιμος για… τσιλημπουρδήματα με την πρώτη ευκαιρία, η λίμπιντό της γκρεμίζεται στα τάρταρα.

ΖΥΓΟΣ
 
Ζήτημα συναισθημάτων: Αν ο Ζυγός δεν νιώθει έτοιμος για συναισθηματικό πλησίασμα, θα το ρίξει στην πλακίτσα, προκειμένου να αποφύγει οποιαδήποτε προσπάθειά σου να δώσεις μια άλλη τροπή στη σχέση. Είναι αναποφάσιστη κι ο μόνος τρόπος να την πείσεις για όλα είναι να εκδηλώνεις έντονα τα αισθήματά σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Τίποτα δεν φτιάχνει ερωτικά τον Σκορπιό, όσο το να ζηλεύει. Τώρα, το πώς θα το παίξεις ώστε να πετύχεις τη σωστή δόση ζήλιας, αυτή που τον ερεθίζει ερωτικά χωρίς να κινδυνεύεις να… σου ανοίξει το κεφάλι, είναι δικό σου θέμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Τοξότης θέλει να περνάτε καλά μαζί και να μη χαλάτε τις καρδιές σας. Τη δική του καρδιά τη χαλάει η ζήλια σου και γενικά ο έλεγχος. Στο sex δοκίμασε τα απρόβλεπτα μέρη και τις μοναδικές συγκινήσεις. Είναι έτοιμη για όλα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ζήτημα πρακτικό: Πείσε την πρώτα πως είσαι ο άνθρωπός της και ξέρεις ... να αλλάζεις λάστιχο στο σαραβαλάκι της και μετά τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. Και καθώς είναι η κρυφο-σεξουλιάρα του ζωδιακού, σε περιμένουν αξιομνημόνευτες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ζήτημα ... εγκεφαλικό: Το απόλυτο αφροδισιακό είναι να παίξεις με το μυαλό της.Πιάσε μία συζήτηση που θα ανεβάσει τη λίμπιντο, βρες τα σωστά υπονοούμενα κι άσε το μυαλουδάκι της να δουλεύει μέχρι να παραδοθεί. Τότε όμως να είσαι έτοιμος για ... άλλα κόλπα. 

ΙΧΘΥΣ

Ζήτημα ... καρδιάς: Το κορίτσι σου θέλει έρωτα, τρυφερές χειρονομίες αλλά κυρίως να ξέρει πως βρίσκεται πρώτα στην καρδιά σου και μετά στο κρεββάτι σου. Βεβαίωσέ την και μετά άρχισε να σκέφτεσαι πως υπάρχει μία χαραμάδα για τα περαιτέρω.


http://www.manslife.gr/leisure/sheseis/ayxiste-ti-limpinto-vasi-zodioy-ti-lene-t-astra-pos-tis-aresei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...