ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Κινηματογραφικές ταινίες που αρχίζουν να προβάλλονται από 5/5


Νέα κινηματογραφική βδομάδα ξεκινά. 

Ακόμα μια υπερωική μάχη για φέτος από σήμερα στις αίθουσες. Αυτή τη φορά η Avengers συγκρούονται στο «Captain America: Civil War», και αυτή σύγκρουση είναι καλύτερα δεμένη από άποψη πλοκής, και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι ανώτερο απ’ το «Avengers: Age of Ultron». 

Στο «Friend Request» βλέπουμε τον κινηματογραφικό τρόμο στην εποχή των social media, με μια κοπέλα να αποδέχεται στο facebook το αίτημα φιλίας μιας μοναχικής κοπέλας και να ξυπνάει μια κατάρα. 

Στο «Louder Than Bombs» ένα οικογενειακό δράμα ξετυλίγεται όταν ένα άρθρο πρόκειται να γραφτεί για την μητέρα της οικογένεια που αυτοκτόνησε, και δεν σκοτώθηκε σε τροχαίο όπως νομίζει ο μικρός της γιος. 

Στο «Theeb» κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στην οθωμανική επαρχία της Χιτζάζ, ένας μικρός βεδουίνος αποφασίζει να συνοδεύσει ένα βρετανό στρατιώτη. Το ταξίδι είναι επικίνδυνο. Η έρημος είναι γεμάτη μισθοφόρους και επαναστατικές ομάδες. Για να επιβιώσει, ο μικρός μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να ξεχάσει την παιδική του ηλικία. 

Τέλος, στο «Burnt by the Sun 3» επιστρέφοντας στη Μόσχα, ο στρατηγός Κότοφ θα βρει τη γυναίκα του ζωντανή αλλά με μια νέα οικογένεια. Ταυτόχρονα, θα δεχθεί από τον Στάλιν την πρόταση να ηγηθεί μιας αποστολής αυτοκτονίας: με αντάλλαγμα την αποκατάσταση του ονόματός του, θα πρέπει να καθοδηγήσει ένα στράτευμα στην πολιορκία ενός απόρθητου γερμανικού οχυρού σε ρωσικό έδαφος. 

Louder Than Bombs (Ο Ήχος της Σιωπής)
Captain America: Civil War(Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος)Friend Request 
Burnt by the Sun 3(Ψεύτης Ήλιος 3: Το Οχυρό)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...