ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Κινηματογραφικές ταινίες που προβάλονται από 03/03/2016


Άλλη μια κινηματογραφική βδομάδα ξεκινά.

Το «Zootopia» ή «Zootropolis» (γιατί όπως φαίνεται κυκλοφορεί και με τους 2 τίτλους) είναι σίγουρα αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να χάσει τουλάχιστον κανένας fan των animated ταινιών. Η Disney εδώ παίρνει άριστα και μας παραδίδει ένα φιλμ που νιώθουμε την ανάγκη να ξαναδούμε. Ένας κόσμος όπου τα ζώα έχουν πάρει την θέση τον ανθρώπων είναι σίγουρα πολύ χαριτωμένος.

Το «5th Wave» με τη Chloe Moretz είναι άλλη μια εφηβική σειρά φαντασίας, που θα μπορούσε να λείπει. Δεν είναι μόνο που έχουμε δει ότι επιχειρεί να μας παρουσιάσει είναι πως και ο τρόπος που το κάνει είναι τόσο εξόφθαλμα κλισέ που καταντά αστείος. Είναι τόσο αστείος που τουλάχιστον δεν βαρεθήκαμε, κάτι είναι κι αυτό.

Το «London Has Fallen» είναι το sequel του «Olympus Has Fallen» και σε γενικές γραμμές συμβαίνει ότι συνέβαινε και στο πρώτο, αλλά αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

Στο «Daddy’s Home» ο Mark Wahlberg επιστρέφει να δει τα παιδιά του στο σπίτι της πρώην γυναίκας του που συγκατοικεί πλέον με τον νυν σύντροφο της Will Ferrell, φυσικά η αντιπαλότητα των δυο τους δεν έχει όρια.

Στο «Loreak» η καθημερινότητα της Άνε, μιας σαραντάχρονης γυναίκας παγιδευμένης σε έναν άχρωμο γάμο, ανατρέπεται απροσδόκητα όταν μια υπέροχη ανθοδέσμη παραδίδεται στην πόρτα του σπιτιού της. Προς μεγάλη της έκπληξη, τα λουλούδια θα συνεχίσουν να καταφτάνουν κάθε εβδομάδα, πάντοτε την ίδια ημέρα και ώρα, και πάντοτε ανώνυμα.

Τέλος στο «Victoria» μια νεαρή κοπέλα από τη Μαδρίτη, συναντά τέσσερις άντρες έξω από ένα νυχτερινό club στο Βερολίνο. Ο Σόνε και οι φίλοι του, της υπόσχονται να της δείξουν την αληθινή διασκέδαση της πόλης. Ωστόσο, έχουν ένα χρέος να ξεπληρώσουν. Η Βικτώρια φλερτάρει με το Σόνε κι εκείνος την προσκαλεί να έρθει μαζί τους. Όσο η νύχτα ξετυλίγεται, τα πράγματα φεύγουν από το τον έλεγχό τους.


Zootopia (Ζωούπολη)




The 5th Wave (Το 5ο Κύμα)




London Has Fallen (Το Λονδίνο Έπεσε)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...