ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Wentworth Miller: O κούκλος του "Prison Break" παραδέχεται ότι είναι gay


Μια πρόταση για συμμετοχή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αγίας Πετρούπολης, ήταν αρκετή για να κάνει τον πασίγνωστο ηθοποιό Wentworth Miller να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Όπως αναφέρει το περιοδικό People, ο 41χρονος γόης που έγινε γνωστός διεθνώς από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Prison Break, έστειλε μια επιστολή στην οποία απέρριπτε την πρόταση να παραβρεθεί στο φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στη Ρωσία, εξαιτίας της αντιμετώπισης της κυβέρνησης απέναντι στους ομοφυλόφιλους, μέρος των οποίων είναι και ο ίδιος.
Η επιστολή του ηθοποιού στην υπεύθυνη του φεστιβάλ, Maria Averbakh, η οποία και δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα GLAAD (επίσημη ιστοσελίδα την ένωσης που μάχεται τη δυσφήμιση ομοφυλόφιλων και λεσβιών) είχε ως εξής:

"Αγαπητή κύρια Averbakh,
Σας ευχαριστώ για την ευγενική σας πρόσκληση. 'Εχω επισκεφτεί τη Ρωσία και στο παρελθόν κι επειδή έχω και ένα ποσοστό ρωσικής καταγωγής θα ήμουν πολύ χαρούμενος να την αποδεχτώ.

Παρ' όλα αυτά, ως gay, πρέπει να αρνηθώ.

Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από την τρέχουσα στάση και συμπεριφορά απέναντι στους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες από την ρωσική κυβέρνηση» έγραψε ο
Wentworth, 41 ετών, σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα GLAAD, προσκείμενη στους ομοφυλόφιλους.

Η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μια εορταστική εκδήλωση που φιλοξενείται σε μία χώρα όπου οι άνθρωποι σαν εμένα στερούνται συστηματικά το αναφαίρετο δικαίωμά τους να ζουν και να αγαπούν όπως αυτοί θέλουν, έχοντας τη συνείδησή μου ήσυχη!

Αν οι κατάσταση βελτιωθεί, θα μπορώ κάποια στιγμή να πράξω διαφορετικά''.
Οι νέοι νόμοι απαγορεύουν την προώθηση του τρόπου ζωής των gay, των λεσβιών και γενικά των ομοφυλόφιλων.

Τον Ιούνιο, το ρωσικό κοινοβούλιο, υποστήριξε με συντριπτική πλειοψηφία ένα νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει βαριά πρόστιμασε όποιον πάρει την πρωτοβουλία να διοργανώσει εκδηλώσεις (πχ παρελάσεις) που αφορούν ομοφυλόφιλους, ή την παροχή πληροφοριών για την ομοφυλοφιλία σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Για την ιστορία να θυμήσουμε πως ο Miller είχε εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, υποδυόμενος τον σκληρατράχηλο Μάικλ Σκόφιλντ που μπαίνει στη φυλακή για να απελευθερώσει τον αδερφό του ενώ το Miller έκανε ντεμπούτο και ως σεναριογράφος στην ταινία Stoker με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν!




womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...