ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η Madonna με χρυσά στολίδια στα δόντια της


Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα της pop Madonna προκαλεί. Αυτή τη φορά η 55χρονη ντίβα αποφάσισε να μας αφήσει άφωνους όχι μόνο με το ντύσιμο αλλά και με τα αξεσουάρ - στολίδια στα δόντια της.

 


























Στην πρόσφατη επίσκεψή της στη Ρώμα για τα εγκαίνια του νέου της στούντιο γυμναστικής στην αιώνια πόλη, η Μαντόνα δεν έκρυβε το χαμόγελό της.
Οι εκατοντάδες φαν που βρέθηκαν έξω από το Hard Candy γυμναστήριο, δεν σταματούσαν να ζητοκραυγάζουν όσο η Madonna τους έδειχνε τα δόντια της.
Το περίεργο είναι πως η 55χρονη Madonna πόζαρε με τα δόντια της να κοσμούνται από το χρυσό μασελάκι, ένα αξεσουάρ καλλωπισμού που λατρεύει η pop και ροκ νεολαία (έχουμε δει το ίδιο αξεσουάρ και στα δόντια του Τζάστιν Μπίμπερ και της Ριάνα) αλλά στην 55χρονη έδειχνε σαν μασέλα κανονική με στρασάκια.
Το λουκ συμπλήρωνε με μαύρο μίνι φόρεμα, μαύρο καλσόν και μαύρα δερμάτινα αθλητικά γάντια!
Φυσικά, ο παλιμπαιδισμός δεν σταματά εκεί αν σκεφτούμε πως πριν λίγες ήμερες και για τον εορτασμό των 13ων γενεθλίων του γιου της Ρόκο (Rocco), η Madonna έπαιξε paintball μαζί με την κόρη της Λούρδη και τον -θα μπορούσε να είναι γιος της-σύντροφό της Brahmin Zaibat.
Τέλος, για τα δικά της γενέθλια στις 16 Αυγούστου, η Madonna οργάνωσε party με θέμα τη Γαλλική Επανάσταση (!) και φαίνεται πως η σαμπάνια ήταν άφθονη αφού στο λογαρισμό της στο Instagram η Μαντόνα έκανε τρομερές λεκτικές αστοχίες, γράφοντας ''έφαγα μπόλικο μαρούλι αντί για έφαγα μπόλικη τούρτα"!



Κ.Π

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...