ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Ένα ακόμη video καταγραφής εξωγήινου ή μία ακόμη απάτη;


Ένα video στο οποίο υποτίθεται ότι καταγράφεται ένας εξωγήινος κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου...

Πριν ένα μήνα περίπου, ο χρήστης «κ. BeeHat» (όπως ονομάζει τον ευατό του) ανέβασε ένα video στο youtube όπου φαίνεται για πρώτη φορά μία τόσο ξεκάθαρη καταγραφή ενός εξωγήινου!
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Alberta του Καναδά στις 7 Ιουνίου του 2010. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο χρήστης, ήταν 11 προς 12 το βράδυ.Αυτός και ο αδερφός του βρίσκονταν στο σπίτι τους όταν ξαφνικά άκουσαν θορύβους που προέρχονταν από τον κήπο του σπιτιού τους. Αμέσως, άρπαξαν την βιντεοκάμερά τους και κατέγραψαν από ένα παράθυρο αυτό που είδαν εκεί έξω.
Πατήστε στο παρακάτω video για να δείτε τι ακριβώς κατέγραψαν τα δύο αδέρφια:
Όπως μπορείτε να δείτε, φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή ενός πλάσματος που έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο περπατήματος. Έχει μακριά χέρια με τρία δάχτυλα στη κάθε παλάμη και φαίνεται ότι μπορεί και εξαφανίζεται ανά στιγμές. Ένα ακόμη παράξενο χαρακτηριστικό του είναι το μεταλλικό δέρμα που φαίνεται να έχει.
Ας σημειωθεί εδώ, ότι οι εμφανίσεις UFO στην περιοχή γύρω από την Alberta είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Τι πιστεύετε εσείς; Πρόκεται άραγε για την πρώτη απόδειξη ενός εξωγήινου πλάσματος; Ή, μήπως, για μία καλοστημένη απάτη; Το video, πάντως, εξετάζεται αυτήν την στιγμή από πολλούς ερευνητές και ουφολόγους σε ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να βγει ένα τελικό πόρισμα για την αξιοπιστία του...newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...