ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χιόνια και τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα

Στα λευκά έχει ντυθεί σχεδόν όλη η χώρα με τα καιρικά φαινόμενα να είναι πιο έντονα κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Κακοκαιρία συναντάμε και στη Μαγνησία, στην ανατολική Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην ανατολική Εύβοια, στην ανατολική Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Αναλυτικά, συνθήκες ολικού παγετού επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία και ο υδράργυρος δεν προβλέπεται να «σκαρφαλώσει» πάνω από το μηδέν καμία στιγμή της ημέρας. Το πρωί το θερμόμετρο «έδειξε» -6 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα και -5 στην Κοζάνη.

Την ίδια ώρα τσουχτερό κρύο επικρατεί και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία. Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί, το θερμόμετρο έπεσε στους μηδέν βαθμούς, ενώ αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Πολύγυρο (-5), Κιλκίς (-4), Σέρρες (-2) και Βέροια (-2).
«Βουτιά» στους -10 βαθμούς έκανε το θερμόμετρο στο Νευροκόπι, ενώ τσουχτερό κρύο επικρατεί και στη Θράκη, όπου το θερμόμετρο το πρωί «έδειξε» -4 βαθμούς σε Αλεξανδρούπολη και Σουφλί.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται να διατηρηθούν και αύριο, ωστόσο, από την Πέμπτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr στο 131χλμ, στη στροφή λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας, εγκλωβίστηκαν οχήματα όταν δίπλωσε νταλίκα λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Η κυκλοφορία διεκόπη για να καθαριστεί το οδόστρωμα και να τραβήξουν με γερανό τα βαριά οχήματα.


trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...