ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

H+ The Digital Series: Η νέα σειρά του διαδικτύου από τον σκηνοθέτη των X-Men

Οι Webseries, σειρές που προβάλλονται απευθείας στο διαδίκτυο, αυξάνονται με καταιγιστικό ρυθμό. Βασικά πλεονεκτήματα που βοήθησαν στην ανάπτυξη του είδους είναι το χαμηλό κόστος διανομής και το κοινό που περιλαμβάνει ολόκληρο τον πλανήτη και που έχουν τις σειρές διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.


Μέχρι τώρα συνήθως οι webseries ήταν χαμηλού κόστους παραγωγές που ανέβαιναν στο διαδίκτυο γιατί δεν είχαν άλλο τρόπο να διανεμηθούν. Όμως, η διαθεσιμότητα του broadband και οι βελτιωμένες τεχνολογίες του video streaming τράβηξαν την προσοχή των μεγάλων στούντιο και αρχίζουν πλέον να κάνουν σημαντικές επενδύσεις σε τέτοιες παραγωγές.

 Το Η+ The Digital Series είναι μια παραγωγή της Warner Bros από τον Bryan Singer (The Usual Suspects, X-Men, House MD), σε σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου Cosimo De Tommaso. Η σειρά είναι επιστημονικής φαντασίας και αναφέρεται σε ένα εφιαλτικό μέλλον, όπου ένας οργανισμός με το όνομα Hplus Nano Teoranta έχει βρει έναν νέο τρόπο για να κρατάει όλο τον κόσμο συνδεδεμένο στο internet, πολύ πιο άμεσο από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή υπολογιστή. Εμφυτεύουν ένα μικροσκοπικό τσιπ στο σώμα των ανθρώπων, ενώ οι οθόνες έχουν αντικατασταθεί από μια πολύ βελτιωμένη oπτική εικόνα. Ωστόσο όταν ένα ιός μπαίνει στο σύστημα αρχίζουν τα προβλήματα που σημαίνει πως σχεδόν εξαφανίζεται το ανθρώπινο γένος και ακολουθεί μια μετα-αποκαλυπτική παράνοια. Από το trailer φαίνεται πως η παραγωγή είναι πράγματι υψηλών προδιαγραφών (η ανάμιξη του Singer είναι συνήθως εγγύηση για αυτό) και πρωταγωνιστούν οι Hannah Herzsprung, David Clayton Rogers, Samuel Vauramo, Nikki Crawford, Francesca Fanti και Lela Loren. Εάν πετύχει, θα σημάνει μια μεγάλη αλλαγή του τοπίου, καθώς πολλές μεγάλες εταιρίες και σημαντικοί σκηνοθέτες θα στραφούν από την τηλεόραση, καλωδιακή ή μη, στο ελεύθερο διαδίκτυο. Η σειρά αποτελείται αρχικά από 12 επεισόδια και θα αρχίσουν να προβάλλονται από το Youtube στις 8 Αυγούστου 2012.













 pame-cinema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...