ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Lewis Hamilton: Με 10 γυναίκες στη σουίτα τον τσάκωσαν οι paparazzi

Ένα παρτάκι με 10 γυναίκες είπε να κάνει ο Lewis Hamilton σε υπερπολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στο Λονδίνο, ενώ η καλή του, Νικόλ Σρέζιντερ, βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Αφού λείπει η γάτα γιατί να μην χορέψουν τα ποντίκια, φαίνεται πως σκέφτηκε ο Βρετανός αστέρας της Formula 1, αλλά οι paparazzi τον ξεμπρόστιασαν!

 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό δημοσίευσε η εφημερίδα Sun συνοδευόμενο από αναλυτικό ρεπορτάζ για τα καμώματα του Hamilton που εξόργισαν την Nicole. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Βρετανός “πιλότος” φιλοξένησε στη σουίτα του δέκα γυναίκες, σε ένα party, το οποίο κράτησε μέχρι τις πέντε το πρωί. Μάλιστα, ο Hamilton εθεάθη να φιλάει την τραγουδίστρια της ραπ Φρίντα Σαρπ αλλά και οι δύο διέψευσαν την ερωτική πλευρά της σχέσης τους.


“Η Φρίντα είναι σαν αδερφή μου, καλή φίλη και δική μου και της Nicole. Δεν μπορούν να χαιρετηθούν δύο φίλοι χωρίς να προκύψει μυστήριο; Την επόμενη φορά ίσως να έχω χειραψία. Τρέλα!”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Hamilton.


Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η τοποθέτηση της Φρίντα, στην ίδια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: “Δεν βγαίνω με το Hamilton. Είναι σαν αδερφός μου”.


Όλα αυτά στο Λονδίνο ενώ η φίλη του Hamilton, Νικόλ Σρέζιντερ, βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Ο Hamilton έδωσε τηλεφωνικά εξηγήσεις στην Nicole, η οποία αν και οργισμένη, τελικά δέχθηκε την... απολογία του και τον συγχώρεσε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...