ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Trailer: Εγώ, Ο Απαισιότατος 2

Η πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal με την υπογραφή του Μίδα των animation -τέως επικεφαλής της Fox Animation- Κρις Μελεντάντρι (Ice Age, Ice Age 2, Dr. Seuss' Horton Hears a Who!) επανέρχεται δριμύτερη και ξεκαρδιστικότερη και μάλιστα σε εντυπωσιακό 3D!













Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

Tα... ΜΙΝΙΟΝ!!!
ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ 

 Πρόκειται για πολυάριθμα μικροσκοπικά, κίτρινα πλασματάκια που το μυαλό τους το έχουν μόνιμα στη σκανδαλιά και απαρτίζουν τον έμπιστο στρατό του Γκρου που τον ακολουθούν σε όλα τα σχέδιά του και τον προστατεύουν. Είναι απίστευτα εργατικά και απόλυτα πιστά στον αρχηγό τους και τα παράτολμα πλάνα του, δεν αρνούνται να γίνονται και τα πειραματόζωά του. Λατρεύουν τις σκανδαλιές σχεδόν όσο και τις μπανάνες! Αφαιρούνται πολύ συχνά και είναι απρόβλεπτα, περίεργα, υπερβολικά γλυκά και εξαιρετικά ανταγωνιστικά μεταξύ τους, πράγμα που συχνά οδηγεί σε ξαφνικούς σφαλιαρο-πολέμους, αλλά αν κάποιος άλλος προσπαθήσει να πειράξει αυτούς ή την οικογένεια του Γκρου, γίνονται τρομακτικά προστατευτικά.

ΤΑ ΜΟΒ 
Πρόκειται για την πιο πειραγμένη εκδοχή των κίτρινων. Τα διακρίνουμε από την περίεργη κόμμωση και την ακατάσχετη λαιμαργία τους. Τα κακά μινιόν είναι άθραυστα και μάλιστα μπορούν να σου αδειάσουν, εύκολα, το ψυγείο, αλλά και να κατασπαράξουν και αυτό το ίδιο.

Aπό 10 Οκτωβρίου στις αίθουσες από την UIP.




athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...