ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Big One for One Drop: Απίστευτο κι όμως αληθινό, πήγε πάσο με καρέ

Το πρωτάθλημα «Big One for One Drop» είναι από τα τουρνουά poker με το μεγαλύτερο κύρος διεθνώς κι έλαβε χώρα στο Las Vegas -φυσικά- από 1-3 Ιουλίου. Για να συμμετάσχεις στο event, το buy-in είναι 1 εκατομμύριο δολάρια! Καταλαβαίνεις για τι ποσά μιλάμε δηλαδή.
Στην πρώτη μέρα λοιπόν του «Big One for One Drop» Texas Hold’em Poker Τournament του World Series of Poker, ο ρώσος ποκεράς Mikhail Smirnov καθόταν στο τραπέζι με κάβα 3,5 εκατ. δολαρίων μπροστά του. Η παρτίδα ξεκίνησε με δύο 8άρια για τον Smirnov, ενώ το flop του έκανε δώρο άλλο ένα 8άρι.


Στο ποντάρισμά του ωστόσο απάντησε αμέσως ο Josh Morgan, που καθόταν στα αριστερά του. Έλα μου όμως που στο turn ο Smirnov είδε με έκπληξη να ανοίγει άλλο ένα 8άρι, δίνοντάς του καρέ (τέσσερα 8άρια)! Ξαναπόνταρε, αλλά ο Morgan έκανε και πάλι call. Όταν τέλος άνοιξε και το πέμπτο φύλλο του river, ο Smirnov πόνταρε 700.000 δολάρια (με καρέ στο χέρι), για να δει τον Morgan να πάει «all-in» με 3,4 εκατομμύρια!


Κι ενώ οι περισσότεροι θα έκαναν call χωρίς δισταγμό, μιλάμε για παντοδύναμο καρέ(!), ο ρώσος επιχειρηματίας έκανε το αδιανόητο. Πήγε πάσο! Κι αν ξέρεις πόκερ έστω και ελάχιστα, θα σε ενδιαφέρει σίγουρα το σκεπτικό του Smirnov: φοβήθηκε για straight flush. Στο τραπέζι υπήρχαν 7άρι, 8άρι και βαλές μπαστούνι και ο Smirnov θεώρησε πως ο αντίπαλος κρατούσε στο χέρι του το 9άρι και το 10άρι μπαστούνι, σχηματίζοντας τον μοναδικό συνδυασμό που θα μπορούσε να τον κερδίσει! Κι έτσι, χωρίς ιδιαίτερο δισταγμό, εγκατέλειψε την παρτίδα. Με καρέ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...