ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ζώδια

Διάβασε τις προβλέψεις των Ζωδίων... 













  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Αν η μέρα ξεκινήσει με τον/την προϊστάμενο σου να σου την λέει ή με ένα καυγά με τους γονείς σου, μάλλον θα βρεθείς να βράζεις στο ζουμί σου που δεν μπορείς να αντιμιλήσεις όπως θες! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει μετά να ξεσπάσεις στον/στην σύντροφο σου ή τους φίλους σου! Άλλο νεύρα και άλλο ανοησία.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Μπορεί και να έχεις φτάσει χρονικά στο σημείο που η πνευματική και σωματική εξάντληση ξεπερνούν τις αντοχές σου. Όμως θα μπορούσε να είναι και η στιγμή που η συναισθηματική σου πείνα ψάχνει με αγωνία ένα πρόσωπο για να ξεσπάσει ερωτικά! Πρόσεχε τις παρορμητικές κινήσεις!

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ναι, έχεις ανάγκη να είσαι έξω, να διασκεδάσεις, να δείχνεις πως αδιαφορείς για όλα πλην του να περνάς καλά. Μήπως γιατί μέσα σου θα νιώθεις πιο απομονωμένος/η από ποτέ από τους ανθρώπους της ζωής σου;

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Αν και μέχρι το μεσημέρι είναι μεγάλη η πιθανότητα να κουβαλάς μαζί σου όπου πας τα εργασιακά σου άγχη, τουλάχιστον μπορείς να χαμογελάσεις που το βράδυ σε βρίσκει με διάθεση να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να εισπνεύσεις καθαρό αέρα!

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Είναι φορές που χωρίς να πιέζεσαι ή να ζορίζεσαι, σου γίνεται τόσο ξεκάθαρο αν μια σχέση (φιλική ή ερωτική) δεν σε καλύπτει πια, που αποφασίζεις ακαριαία νʼ αναλάβεις δράση και να ξεκαθαρίσεις τη κατάσταση. Καιρός ήταν Λέοντα!

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις αυτή τη καταθλιπτική νευρικότητα και την ακατάσχετη εργασιοθεραπεία. Περνάς πλέον στο στάδιο της συνειδητοποίησης των πράξεων σου των τελευταίων μηνών: έσπασες τη ραχοκοκαλιά μιας αδιέξοδης ζωής και μέρα με τη μέρα γιατρεύεσαι. Αυτό πρέπει να γίνει η δύναμη σου πια και όχι ενοχή.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Πρόσεξε λίγο αυτό το διήμερο με ποιον/α περνάς το χρόνο σου και κυρίως ποιον/α είσαι έτοιμος/η να βάλεις στο κρεβάτι σου γιατί ο ίδιος άνθρωπος που το σήμερα σε συναρπάζει αύριο μπορεί να σε φέρει στα όρια της παράνοιας.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Αν μου υποσχεθείς πως μέχρι το απόγευμα θα τα βγάλεις πέρα με την νευρική/ευέξαπτη διάθεση σου, θα σου υποσχεθώ κι εγώ πως από το βράδυ κι έπειτα θα έχεις τόση διάθεση/ενέργεια που και μʼ αλυσίδες να σε δέσουν δε μασάς! Σύμφωνοι;

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ό,τι κι αν κάνεις μέχρι το μεσημέρι δεν πρόκειται ούτε να καταγραφεί ούτε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου – αφέσου, ξέσπασε, φλέρταρε, τσακώσου, προκάλεσε μέχρι τελικής πτώσης (συμπληρώνεις κατά βούληση)… Μόνο σε παρακαλώ, μια χάρη: το βράδυ κράτα και μερικές ώρες για ξεκούραση/χαλάρωση.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Πρωινό Σενάριο 1: Αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου/να ηρεμήσεις. Πρωινό Σενάριο 2: Έχεις σχέδια από τη μια και απίστευτη δουλειά από την άλλη, όμως αποφασίζεις να τελικά να τα εκπληρώσεις. Βράδυ: Αν έπαιξε το Σενάριο 1 θες να κάνεις αυτή τη νύχτα να μοιάζει με Σαββατόβραδο. Αν έπαιξε το Σενάριο 2 μάλλον θα ανακαλύψεις πως δεν έχεις καμιά ενοχή για την επιλογή σου.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Όταν ξυπνήσεις ίσως νιώσεις πιο ανάλαφρος/η απʼ όσο έχεις νιώσει εδώ και καιρό. Το μυαλό σου θα λειτουργεί επιτέλους με ικανοποιητική καθαρότητα και οι άνθρωποι γύρω σου θα μοιάζουν μια ταχύτητα πιο γρήγοροι στις αντιδράσεις τους. Όμως το βράδυ σου θα ʽναι υπέροχο μόνο αν το αφιερώσεις στους λίγους και ιδιαίτερους ανθρώπους που νιώθεις κοντινούς σου…

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Σήμερα θυμήσου να λες «Ναι» σε προτάσεις από ανθρώπους που ξέρεις 100% πως δεν θα έχουν νεύρα, ένταση, παρανοϊκές εξάρσεις, παράλογα παράπονα και κατεβασμένες μούρες ενώ θα είστε μαζί. (Προς το βράδυ μην αποκλείεις να έχεις μικρές εντάσεις με συγγενείς ή φίλους όμως, όσο γρήγορα ξεσπούν, εξίσου γρήγορα τις ξεχνάς!)

yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...