ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Την απέλυσαν επειδή είχε μεγάλο στήθος και φορούσε στενά ρούχα

Λιγότερο από επτά μέρες κατάφερε να κλείσει πίσω από τον πάγκο του Native Intimates, ενός καταστήματος εσωρούχων στην Νέα Υόρκη, η Loren Odes , πριν οι Ορθόδοξοι Εβραίοι ιδιοκτήτες την απολύσουν επειδή ήταν πολύ sexy. Να κάτι που δεν θα συνέβαινε ποτέ στην Ευρώπη.


«Είσαι πολύ καυτή για αυτό το γραφείο. Ίσως πρέπει να αρχίσεις να φοράς φόρμες και τα t-shirts του αγοριού σου», ήταν -σύμφωνα με την New York Post- μια από τις υποδείξεις των ιδιοκτητών της boutique εσωρούχων προς την νεοπροσληφθέντα υπάλληλό τους.


Ακόμη πιο ακραία ήταν η προτροπή τους να τυλίξει το στήθος της με μονωτική ταινία, ώστε να φαίνεται μικρότερο. Ή να έρχεται στην δουλειά φορώντας ρόμπα του μπάνιου.Ενώ και ο τρόπος που απολύθηκε δεν ήταν και ιδιαίτερα κομψός, αφού έγινε τηλεφωνικά και ενώ εκείνη πήγαινε σπίτι για να βγάλει -όπως της ζήτησαν- το στενό μαύρο φόρεμα με το οποίο είχε πάει εκείνη την μέρα στην δουλεία.


Και αφού είχε ήδη δεχτεί να πάει να αγοράσει ένα φαρδύ πουλόβερ για να φοράει πάνω από τα ρούχα της.
Η 29χρονη ξανθιά δεν έχασε καθόλου χρόνο. Με το που απολύθηκε έκλεισε για δικηγόρο της την Γκλόρια Άλρεντ, μια γνωστή φεμινίστρια και φανατική υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών. Και τώρα απλά περιμένει να δει τι ποσό θα τις επιδικάσει το δικαστήριο.


Ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις της, τύπου «Δεν πρέπει να κρινόμαστε από το μέγεθος του στήθους μας ή το σχήμα του σώματός μας», «Κατανοώ ότι, ως ορθόδοξοι Εβραίοι, έχουν συγκεκριμένες απόψεις για το πως πρέπει να ντύνεται μια γυναίκα. Αλλά ως εργοδότες δεν έχουν δικαίωμα να επιβάλουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις πάνω μου».
Αυτό που κανείς δεν σκέφτηκε να ρωτήσει είναι πως στο καλό έγινε εξαρχής η πρόσληψή της; Από το τηλέφωνο; Γιατί αλλιώς δεν είναι δυνατόν να μην πρόσεξαν το στήθος της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...