ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Συνέντευξη: Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνις Γεωργιάδης - η σχέση τους

Κοινή συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής παραχώρησαν η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η 37χρονη παρουσιάστρια και μουσικός παραδέχτηκε αρχικά πως οι ρυθμοί της οικογενειακής τους ζωής κάποια στιγμή διαταράχτηκαν εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της:


«Όταν ήταν υπουργός ο Άδωνις τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για να τα διαχειριστούμε σε καθημερινή βάση, γιατί πλέον δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος για τίποτα. Ήταν μια δύσκολη εποχή για εμένα που έχω συνηθίσει τον Άδωνι πιο ενεργό στην οικογενειακή μας ζωή. Δεν σας κρύβω ότι η παραίτησή του με έκανε να νιώσω τεράστια ανακούφιση, γιατί θα επανερχόμασταν στους παλιούς μας ρυθμούς». Θα εγκατέλειπε όμως η ίδια την τηλεόραση αν της το ζητούσε εκείνος; «Εννοείται ότι θα σταματούσα και μάλιστα αμέσως. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι στο οποίο δεν θα ήταν σύμφωνος ο άνδρας μου. Σε οποιαδήποτε τηλεοπτική πρόταση απάντησα θετικά ήταν σύμφωνος κι εκείνος» δήλωσε.

Ανταγωνισμός μεταξύ τους υπάρχει; «Ούτε κατά διάνοια! Ψηφίζω Ευγενία Μανωλίδου» υποστήριξε ο γνωστός πολιτικός, ενώ σχετικά με το αν ζηλεύουν ο ένας τον άλλο, η Ευγενία Μανωλίδου σχολίασε: «Ο Άδωνις είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και δεν έχει δώσει αφορμή. Μπορεί να πει κάποιος ότι άνθρωποι είμαστε και επομένως υπάρχουν αδυναμίες, εγώ όμως αρνούμαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν ψάχνω τσέπες και δεν βλέπω μηνύματα στα κινητά».

Ο σύζυγός της από την πλευρά του εξομολογήθηκε: «Η συμμετοχή σε μια σχέση γίνεται επί εθελοντικής βάσεως, δεν γίνεται υποχρεωτικά. Αν μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις για να διαπιστώσεις τι συμβαίνει, αργά ή γρήγορα αυτή η σχέση έχει τελειώσει. Δεν θα πω όμως ψέματα, όλοι κατά καιρούς το έχουμε κάνει, γιατί είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες: Έχω ψάξει το κινητό της».

Ωστόσο, στα δέκα χρόνια που είναι ζευγάρι η σχέση τους έχει περάσει κρίση: «Μια- δυο φορές παλαιότερα και δεν έγιναν αντιληπτές από τον Τύπο. Ό, τι σχετικό έχει γραφτεί είναι πέρα για πέρα αναληθές» τόνισε η Ευγενία Μανωλίδου. «Όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε περάσει δυσκολίες και είναι λογικό να ξαναπεράσουμε. Οι σχέσεις δεν είναι επίπεδες. Έχουν σκαμπανεβάσματα» είπε ο 39χρονος πολιτικός.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...