ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων...












  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Η νέα χρονιά σάς βρίσκει να κάνετε αλλαγή στον τρόπο που κινείστε. Η καριέρα σας είναι το πρώτο σας μέλημα. Για να πρωτοπορήσετε όμως, πρέπει να αλλάξετε τον παλιό τρόπο σκέψης σας. Ένας Καρκίνος θα σας βγάλει το συναίσθημα στην επιφάνεια. Συγκρούσεις με Αιγόκερω. Το δεύτερο εξάμηνο θα σας απασχολήσει ένας μεγαλύτερος Σκορπιός.



  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ξεκινάτε τη νέα χρονιά με ερωτική διάθεση. Όχι μόνο στο επίπεδο σχέσης, αλλά γενικά για τη ζωή. Ο Δίας μέχρι το καλοκαίρι θα σας πριμοδοτεί με τις ευκαιρίες για επέκταση. Θα κάνετε προσπάθειες για να φτιάξετε τις οικονομικές σας συνεγασίες. Η σχέση σας αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη από χλιαρές καταστάσεις, αλλά από πάθος, το οποίο θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Το έδαφος όλο και περισσότερο ταρακουνιέται, αφού παλιές μόνιμες και γνώριμες καταστάσεις σιγά σιγά φεύγουν από τη ζωή σας, αλλά ο στόχος είναι να δημιουργηθούν νέες βάσεις, πιο υγιείς και αληθινές για σας. Η νέα χρονιά σάς βρίσκει με πολλά «γιατί μου έχει συμβεί εμένα αυτό». Θα δείτε στην πορεία ότι όλα είναι αναγκαία. Προς το παρόν θα κάνετε υπομονή και θα δουλέψετε περισσότερο.
  •  
  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η νέα χρονιά σάς κάνει να αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας. Όλα γύρω σας παίρνουν άλλη μορφή. Στην αρχή σάς τρόμαζε, αλλά τώρα το έχετε συνηθίσει κάπως. Η κρίση με τους φίλους και γενικά με το πώς βλέπετε τα πράγματα απέναντι στην κοινωνία και στην οικογένεια σας προβληματίζει – βρίσκονται λύσεις. Η εύνοια στο πρώτο εξάμηνο του 2012 θα σας δώσει επαγγελματικές ευκαιρίες.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Αφήνετε πίσω παλιά πράγματα για τα οποία δεν υποφέρετε καθόλου.Το 2012 σας βρίσκει στα πρόθυρα ενός γενικού ανασχηματισμού εφόλης της ύλης, κυρίως στον εργασιακό αλλά και στον ερωτικό τομέα. Νέες αξίες και αρχές θα προστεθούν στη ζωή σας αναγκαστικά. Θα πέσουν οι μάσκες με έναν Αιγόκερω και ίσως χρειαστεί να τα πείτε χοντρά και έξω από τα δόντια.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Δυνατούς σας βρίσκει η νέα χρονιά. Με τον Άρη στο ζώδιό σας μέχρι και τον Ιούλιο του 2012, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή και για το μέλλον σας. Μερικοί από εσάς θα ηγηθείτε κάποιας ομάδας, παρόλο που δεν σας αρέσει η αρχηγία. Οικονομικές ευκαιρίες τη νέα χρονιά. Ένας εκρηκτικός Κριός θα σας αναγκάσει να τον προσέξετε.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Το 2012 τελειώνει η ταλαιπωρία σας, αφού ο Κρόνος σάς εγκαταλείπει στις 5/10. Μέχρι τότε θα κινηθείτε συντηρητικά – κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι το πρώτο από τον Μάρτιο και μετά θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Στο σπίτι σας επικρατεί ωραίο κλίμα. Οικονομικά θα έχετε μια βοήθεια. Κριός και Ταύρος είναι τα άτομα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε τον γάμο.

     
  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η νέα χρονιά σάς βρίσκει καλά, γιατί δεν κρατάτε τον θυμό μέσα σας και τον εκδηλώνετε προς τα έξω. Το καλό είναι ότι έχετε αναλάβει δράση και αυτό σας δημιουργεί διάθεση για ζωή. Η καριέρα σας είναι σε καλό δρόμο. Στα οικονομικά αλλάζετε διαχείριση, γιατί ελέγχετε τις επιθυμίες σας. Ένα νέο ερωτικό μοντέλο θα σας απελευθερώσει και θα σας ξεκολλήσει από παλιές μεθόδους.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Οι εκλείψεις το 2012 θα φέρουν τη λύση στα θέματα που σας απασχολούν. Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη πίστη και θα καθαρίσετε το μυαλό σας από τις διάφορες υπερβολές που σας βασανίζουν. Ιδιαίτερο χειρισμό και ρεαλισμό χρειάζονται τα οικονομικά σας. Οι σχέσεις σας θα περάσουν διάφορες αναβαθμίσεις και αλλαγές, με στόχο την ουσιαστική επαφή και την αλήθεια του εαυτού σας.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η κρίση που περνάτε και έχει ξεκινήσει από το 2008 τώρα κορυφώνεται και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Πολλοί θα τα βροντήξετε και θα αποτινάξετε δεσμά – κυρίως οικογενειακά. Σίγουρα δεν θα μείνετε με το στόμα κλειστό, γιατί αυτό πια δεν θα σας κάνει. Επαγγελματικά μερικοί θα στραφείτε σε περισσότερο εναλλακτικά επαγγέλματα. Μπορείτε όμως με ευκολία να βάλετε
    νέες οικονομικές βάσεις στις συνεργασίες σας. Η σχέση σας με τον Κριό θα χρειαστεί αναβάθμιση και ξεκαθάρισμα. Ένας Δίδυμος σίγουρα θα σας προσεγγίσει.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Το 2012 δείχνει ότι είστε σε καλύτερη φάση, γιατί ενεργοποιήστε. Ταυτόχρονα με τη βελτίωση, μια κρίση που θα παρουσιαστεί στο σύστημα αξιών σας θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα υπαρξιακά προβλήματα που έχετε θαμμένα. Στόχος σας είναι να τα λύσετε και να βρείτε τον εαυτό σας. Οικονομικά σάς δίνονται ευκαιρίες. Ερωτικά, προς το παρόν τουλάχιστον, συντηρείτε κάποιες καταστάσεις.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Το 2012 σάς κάνει ρεαλιστές. Ενδυνάμωση των συναισθημάτων σας θα έχετε από τον Φεβρουάριο και μετά που θα μπει ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας. Από την άλλη, αν δεν έχετε αποτινάξει την ταυτότητα του θύματος και δεν έχετε πάρει εξολοκλήρου την ευθύνη του εαυτού σας, θα χάσετε τη δύναμή σας. Οικονομικές ευκαιρίες μέσα από ένα ακίνητο ή από κερδοφόρες δοσοληψίες.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...