ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Τον μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια του Νίκου Μουτσινά

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν μπει στο θέατρο για να συναντήσει επί σκηνής την συμπρωταγωνίστριά του Μαρία Σολωμού. Το σοκ για τον δημοφιλή παρουσιαστή ήταν μεγάλο...


Κατευθυνόμενος προχθές το βράδυ προς το θέατρο «Χώρα», όπου πρωταγωνιστεί, βρέθηκε μπροστά σε γερό καβγά, όπου μάλιστα βγήκαν και μαχαίρια:Το θέατρο «Χώρα», στο οποίο κάθε Δευτέρα και Τρίτη εμφανίζεται ο Νίκος Μουτσινάς σε δικό του έργο με τίτλο «Ψέκασα την Ελίζα», βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης. Σύμφωνα με τους περίοικους, σχεδόν καθημερινά συμβαίνουν βίαια περιστατικά κυρίως από αλλοδαπούς, με την αστυνομία να δέχεται απανωτές κλήσεις.
Ενα τέτοιο περιστατικό συνέβη και την Τρίτη το βράδυ λίγο πιο κάτω από το θέατρο «Χώρα», την ώρα που, σύφωνα με την "Espresso", ο Νίκος Μουτσινάς πήγαινε για τη βραδινή παράσταση. Μπροστά στα μάτια του διαπληκτίζονταν δύο άνδρες, με συνέπεια να πιαστούν στα χέρια. Ενας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον στο πόδι, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.
Ο ηθοποιός-παρουσιαστής έμεινε εμβρόντητος από όσα είδε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του και χρειάστηκε αρκετή ώρα να συνέλθει από το σοκ. Ωστόσο, τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η συμπρωταγωνίστριά του στην παράσταση Μαρία Σολωμού, με τους οποίους επικοινωνήσαμε, δεν θέλησαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν έξω από το θέατρο, το περιστατικό συνέβη με αφορμή μια θέση στάθμευσης. Ειρωνεία της τύχης: Ο Νίκος Μουτσινάς με όλους τους συντελεστές της παράστασης λίγα λεπτά μετά το περιστατικό έκοβαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Το φλουρί έπεσε στην παράσταση και όλοι συμφώνησαν ότι ήταν ένας πολύ καλός οιωνός για μια επιτυχημένη χρονιά. Αλλωστε, ήδη η συγκεκριμένη παράσταση έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού.

markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...