ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των Ζωδίων...









  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Τα καταφέρνετε καλά με τους γύρω σας, κυρίως αν είναι να εισπράξετε από αυτούς, και μάλιστα περισσότερα από όσα περιμένετε – κυρίως από Τοξότη και Λέοντα. Ο Παρθένος που θα παρουσιαστεί στη ζωή σας θα σας κάνει πιο ρεαλιστές, εργατικούς αλλά και οργανωμένους. Η διατροφή και η υγεία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα μπείτε σε πλαίσιο καθημερινότητας που παλιά αποφεύγατε.


  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Βγαίνετε από τα όριά σας και κάνετε υπερβολές, αλλά αυτό σας πάει γιατί γίνεστε αισιόδοξοι. Μην αφήνετε πίσω σας ανοικτές πληγές, κυρίως με τον Ζυγό που υπάρχει στη ζωή σας. Καλύτερα να του τα πείτε έξω από τα δόντια παρά να αποφεύγετε την επαφή μαζί του. Από την άλλη μπορεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα σας δώσουν ώθηση για νέα ξεκινήματα αλλά και απεξαρτήσεις


  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Θέλετε να απομονωθείτε γιατί νιώθετε κούραση. Οι υποχρεώσεις σας όμως δεν σας αφήνουν και είστε πολύ νευρικοί γιατί έχετε να κάνετε πολλά πράγματα. Εύνοια σε θέματα επικοινωνίας και γνωριμιών. Ένας Τοξότης θα σας συγκινήσει μέσα στον χώρο της δουλειάς. Για να έχετε ισορροπία και σιγουριά, βεβαιωθείτε αν αυτά που λέει μπορεί να τα κάνει και πράξη.



  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Παρόλο που έχετε εύνοια και από εδώ και πέρα θα ξεκινήσετε να ασχολείστε με τον εαυτό σας περισσότερο και πιο σωστά, έχετε σοβαρέψει υπερβολικά –ειδικά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο– και έχετε ανάγκη να κάνετε μόνο πράγματα με τα οποία νιώθετε υπεύθυνοι και δημιουργικοί. Γι’ αυτό οι σχέσεις σας σοβαρεύουν πολύ και ιδιαίτερα οι προσωπικές σας θα πάρουν τη μορφή γάμου


  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας αλλά σας βάζει για μια μεγάλη περίοδο στην πρίζα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να κερδίσετε και χρήματα. Το ρίσκο και ο τζόγος θα σας συγκινήσουν αυτή την περίοδο και στο πρόσωπο ενός Τοξότη μπορεί να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα. Προσωρινές πρακτικές δυσκολίες, κυρίως αν συνεργάζεστε με Ταύρο και Σκορπιό. Τελικά όμως τα καταφέρνετε.


  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ο Άρης επιτέλους μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 11/11 και θα μείνει μέχρι και τις 3 Ιουλίου. Οπότε, θέλετε δεν θέλετε, θα κάνετε πολλά πράγματα και θα αποκτήσετε ιδιαίτερη προσωπική δύναμη, γιατί θα έχετε ενέργεια και αγωνιστικότητα. Αρκετοί από εσάς είστε κάπως συγκρατημένοι στην ερωτική σας ζωή γιατί φοβάστε ότι αν ξεκινήσετε κάτι με έναν Κριό, Δίδυμο ή Σκορπιό, θα αποτύχετε.


  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σας και σας ωθεί να κάνετε ταξίδια και νέες επαφές. Μια νέα γνωριμία με έναν Τοξότη θα σας δώσει νέες προοπτικές που αυτή την περίοδο σας λείπουν. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αλλά με τη βοήθεια και την παρέμβαση τρίτων ή από συνεργασία που έρχεται από το παρελθόν, κυρίως με έναν Ταύρο που φαίνεται να σας χρωστάει κάποια πράγματα.


  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Είστε στη φάση νέου ξεκινήματος και προσπαθείτε να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Από τις 11/11 θα αρχίσετε να έχετε υποστήριξη από φίλους και ομάδες, η οποία θα επιφέρει μια δική σας αλλαγή προς το καλύτερο. Ένας φίλος, που μπορεί στην αρχή να είναι πολύ κοντά σας, μετά θα εξελιχθεί σε έρωτα, και ίσως είναι Παρθένος ή Ιχθύς. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να πάρετε αποφάσεις για γάμο, συμβίωση ή μια σημαντική συνεργασία, κυρίως με Ταύρο και Υδροχόο.


  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η Αφροδίτη και ο Ερμής σάς πριμοδοτούν από τη μια με γοητεία και από την άλλη με ιδέες που πρέπει όμως με κάθε θυσία να υλοποιηθούν. Ανώτερη διδασκαλία, ένα όραμά σας που μπορεί να γίνει πραγματικότητα με πολλή προσπάθεια. Νομικά θέματα και ταξίδια στο εξωτερικό θα είναι οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αλλά για να πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια.


  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Οικονομική ανεξαρτησία και συνθήκες μέσα στις συνεργασίες πολύ θετικές για εσάς, οι οποίες θα κρατήσουν μεγάλο διάστημα και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς το συμφέρον σας και την πρόοδό σας. Θα βρείτε τη χαμένη σας λίμπιντο και θα εμβαθύνετε περισσότερο στη σχέση σας γιατί πλέον θα ζητάτε την ουσία. Ένας Παρθένος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Οι τρέχουσες συνθήκες σάς ζορίζουν, κυρίως με τα οικονομικά σας. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τον εαυτό σας και μη σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας γιατί θα πρέπει να συγκεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σας. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει και επειδή είναι οικονομικής φύσεως θα κερδίσετε μερικά χρήματα που ίσως τα μοιραστείτε με συγγενή σας.


  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Αλλαγές στη ζωή σας, κυρίως από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Για ένα μεγάλο διάστημα θα ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας, τη στενή σας σχέση και ίσως να πάρετε απόφαση γάμου, κυρίως με Λιοντάρι και Παρθένο. Στην καθημερινότητά σας γίνονται σημαντικές αλλαγές που θα σας καθορίσουν. Από το εξωτερικό μπορεί να σας έρθει μια ευκαιρία μέσω ενός Τοξότη.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη
 
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...