ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Black Out: Έξι διάσημοι στο σκοτάδι για καλό σκοπό

Μια σπέσιαλ εκδοχή του «Black Out» θα δούμε αυτή τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου (22.00) στον ANT1, καθώς έξι διάσημοι παίκτες θα συναντήσουν τη Νάντια Μπουλέ και θα βρεθούν στο απόλυτο σκοτάδι για καλό σκοπό, ενισχύοντας τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».



Οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι που θα βρεθούν στο απόλυτο σκοτάδι είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Όλγα Φαρμάκη, ο Γιώργος Λιανός, η Χριστίνα Πολίτη, η Τζο Τόγκου και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ενώ ο μεγάλος νικητής του συγκεκριμένου επεισόδιου προσφέρει στο «Άλμα Ζωής» το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ.

Στην πρώτη δοκιμασία οι διαγωνιζόμενοι διασχίζουν τον σκοτεινό θάλαμο, ανά ζευγάρια. Στόχος είναι να μεταφέρουν τέσσερα αντικείμενα. Στη δεύτερη δοκιμασία, οι παίκτες μπαίνουν στον ρυθμό του« Blackout», χορεύοντας λίμπο. Στη συνέχεια, προσκαλούν και την παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ να αναμετρηθεί με το απόλυτο σκοτάδι. Η τρίτη δοκιμασία όπου οι παίκτες πρέπει να αναγνωρίσουν τρία αντικείμενα μέσα σε μια μπανιέρα, βρίσκει την 27χρονη παρουσιάστρια μεταξύ γέλιου, κραυγής και τρόμου!

Στην τέταρτη δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αναγνωρίσουν τέσσερα μέλη του ανθρώπινου σώματος». «Στην τελευταία δοκιμασία, δυο διαγωνιζόμενοι την "πάτησαν", καθώς έπρεπε να διασχίσουν… ένα δύσκολο μονοπάτι!» επισημαίνει το γραφείο Τύπου του AΝT1 σε ανακοίνωσή του.

Δες παρακάτω φωτογραφίες απο το συγκεκριμένο επεισόδιο.


Black Out stars


Ο Γιώργος Λιανός και η Όλγα Φαρμάκη μετά απο τη δοκιμασία τους.


Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Νάντια Μπουλέ.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...