ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη 48χρονος για μεταφορά πάνω από 142 κιλών κάνναβης, στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Καθημερινά αδίστακτοι έμποροι ναρκωτικών περνάνε ποσότητες κάνναβης από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, που είναι, στην κυριολεξία, τρύπια. Η φύλαξη στη μεθόριο, μετά την απόσυρση των συνοριακών φυλάκων και την κατάργηση της βίζας, είναι πλημμελής έως ανύπαρκτη. Βέβαια, κάποιοι πέφτουν, συνήθως από καρφώματα, στα χέρια της αστυνομίας, ωστόσο η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Οι συλλήψεις δραστών, έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι γίνεται party με ναρκωτικά στα σύνορα. Όπως αυτή μέλους διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας Έλληνας ηλικίας 48 ετών, για μεταφορά πάνω από (142) κιλών κάνναβης.
Σε έλεγχο στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι σάκοι που περιείχαν (138) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (142.566) γραμμαρίων. 
Στη συνέχεια, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ίδιος ημεδαπός το βράδυ της 28-09-2011 στην Αμφιθέα Άρτας μετέφερε ποσότητα κάνναβης βάρους (113.635) γραμμαρίων, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο και εγκατέλειψε, διαφεύγοντας τη σύλληψη. Όπως προκύπτει ο συλληφθείς είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών και στην κατεύθυνση αυτή στρέφονται οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, το οποίο ενεργεί την προανάκριση. 
 
katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...