ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Μαμά η Δέσποινα Καμπούρη

Το πρωί της Τετάρτης η Δέσποινα Καμπούρη έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, Βαγγέλη Ταρασιάδη.
Η 29χρονη δημοσιογράφος είχε προγραμματίσει να γεννήσει σήμερα, Τετάρτη, από την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη από χθες είχε εισαχθεί στο μαιευτήριο Ρέα για να είναι έτοιμη για τον ερχομό της κόρης της.



Βέβαια, το ευτυχές γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο στο twitter. Όλες οι διαδικτυακές --και μη- φίλες της ευτυχισμένης μανούλας, στέλνουν από το πρωί τις ευχές τους για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Ανάμεσα σε αυτούς που έγραψαν ένα tweet στην Δέσποινα Καμπούρη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, που ανακοίνωσε πρώτη το ευτυχές γεγονός στο twitter αναρτώντας: «Its a GIRL κ είναι το πιο όμορφο του κόσμου!!! @dkampouri welcome to the club!!!».

Ο στενός φίλος της δημοσιογράφου, που προφανώς θα γίνει και νονός της μικρής, Μάνος Μαγιάτης έγραψε: « Μόλις η βαφτηστήρα μου, έκλεισε ... 2 ώρες!!! Happy mother... Happy father and happy νονός!!!!!!».

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη των ευχών πήρε η Μαριέττα Χρουσαλά που έγραψε: «@dkampouri και Βαγγέλη να σας ζήσει το πανέμορφο κοριτσάκι!!! Λυπάμαι που δεν είμαι εκεί μαζί σας, να μοιραστώ τη χαρά σας!!!».

Ακόμα, ευχές στο ζευγάρι μέσω του twitter έστειλε και η Ναταλία Γερμανού γράφοντας (ως απάντηση στο αρχικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου): @SissyChristidou @dkampouri γεια σου ρε Φιλιππάκι γεμίσαμε νύφες :-) να σου ζήσει Δεσποινιώ!! Να χει όλα τα καλά !».

Μάλιστα, ιδιαίτερο ήταν το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη προς τη Σίσσυ που της έγραψε: «@SissyChristidou ε λοιπόν εσύ στο τέλος θα με πείσεις να γίνω μάνα!!!! Σύντομα!!!».

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...