ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Παρωδία: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Στην κατηγορία "Παρωδία" παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα, πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας. Όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site της "Φρικηπαίδεια". Η κατηγορία της "Παρωδίας" σήμερα αναφέρεται στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Βιογραφικά στοιχεία

O Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όπως απέδειξε έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, είναι γιος του Ταρζάν και της Τζέην, που οι γονείς του (ξ)έχασαν κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτός τους στην Ελλάδα.


Παρ' ότι ήταν πολύ μακριά από τα πάτριά του εδάφη, ο μικρός Μάκης, οδηγημένος από τα ένστικτά του, μεγάλωσε στην μοναδική ζούγκλα της Ελλάδας, στην περιοχή της Ομονοίας. Θετός του πατέρας έγινε ο Δημήτρης Κοντομηνάς και θετή του μητέρα μια μαϊμού που το έσκασε από pet shop της Οδού Αθηνάς. Δεν πήγε σχολείο, καθώς τα πρωινά ασχολιόταν με "συγκομιδή" μπανανών από μανάβικα της Βαρβάκειου Αγοράς. Παρ' όλα αυτά έκανε πραγματικότητα το όνειρό του κι έγινε δημοσιογράφος, παρουσιαστής των δημοφιλών εκπομπών του Κίτρινος Τύπος (ο τύπος "χρωματίστηκε" κίτρινος χάρη στις μπανάνες) και Ζούγκλα (αυτονόητο), μέσα από τις οποίες ξεσκέπασε τεράστια σκάνδαλα που συγκλόνισαν τους Έλληνες πολίτες, όπως για παράδειγμα το τροχαίο που προκάλεσε ο Στέφανος Κορκολής, οι περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις του Γιώργου Τσαλίκη καθώς και οι σχέσεις της γυναίκας του Σεραφείμ Φυντανίδη με εργολάβους δημοσίων έργων, ενώ ο ίδιος είναι μεγαλοεκδότης με εκπομπή στην τηλεόραση.
Οι φίλοι του τον φωνάζουν "Τριανταρχιδόπουλο" μετά τις μεγάλες του αποκαλύψεις.


Τα ντοκουμέντα


Ο Μάκης τα ξέρει όλα, μη κοιτάτε που δεν τα λέει. Έχει ντοκούμεντα για το ποιος σκότωσε τον Τζον Κέννεντι μέχρι το ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ. Επίσης, ο Μάκης έχει την ευχέρεια αν ο οποιοσδήποτε σ' αυτή την χώρα ξεστρατίσει από τις αρχές της νομιμοφροσύνης, ευγένειας, πίστης στον ιερό θεσμό του γάμου και του ολυμπιακού ιδεώδους να τον ξεφτιλίσει σ' όλη την πλάση. Πιθανές εξηγήσεις του φαινομένου αυτού είναι δύο: είτε δεν έχει κάνει ποτέ κάτι ανέντιμο στην πρότερη ζωή του, ή δεν έχει τσίπα επάνω του. Συνήθως τα ντοκουμέντα του τα χέζει (κοινώς: τα βγάζει από τον κώλο του) σε μορφή καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών. Κάθε συνομιλία σε παραπέμπει στην επόμενη, η οποία θα παιχτεί μετά τις διαφημίσεις και αυτή στην επόμενη, και ούτω καθεξής. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η εκπομπή διαρκεί πάνω από 17 ώρες, κανένας δε βλέπει την μεγάλη αποκάλυψη αλλά όλοι τη φαντάζονται από μόνοι τους και υιοθετούν τα συμπεράσματα του Μάκη. Την μέθοδο αυτήν έχει πατεντάρει ως "Η δημοσιογραφία της αλητείας". ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΒΙΑ ΝΤΕ ΛΑ ΠΙΠΑ&ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.


Ο εαυτός του


Αναφέρεται στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο, καθώς πρόκειται για θεσμό. Π.χ. "Ο δημοσιογράφος λέει", "Ο δημοσιογράφος θα αποκαλύψει απόψε", "Τι τραβάει και η Κιμ, η έρμη γυναίκα του Δημοσιογράφου" κ.ο.κ. Επίσης, δεν έχει υπηρετήσει στον στρατό, προφασιζόμενος ψυχική ασθένεια ώστε να τον βγάλουν Ι-5, για βαριά ψυχικά νοσήματα και τάσεις αυτοκτονίας. Αυτό βέβαια δεν τον έχει εμποδίσει να πάρει δίπλωμα οδήγησης, αδεια ραδιοερασιτέχνη (προϋποθέτει άρτια πολιτική συμπεριφορά), καθώς και τρεις φορές άδεια οπλοφορίας από το κράτος.
Κανένας λογικός ρε φίλε δεν πάει φαντάρος, άντε για να υπηρετεί τον Κόκκαλη τον και τον Βαρδινογιάννη.


Κατορθώματα


Ο Μάκης είναι ο πρώτος που χωρίς κανένα λόγο έβγαλε βιντεάκι με προσωπικές στιγμές σελέμπριτι στον αέρα δημιουργώντας την ελληνική βιομηχανία παραγωγής βιντεακίων σε σχολεία, σπίτια, μαγαζιά, γήπεδα και ινστιτούτα. Επίσης είναι ο μόνος άνθρωπος που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στα παράθυρα για αυτούς που δεν πήγαν στρατό χωρίς να έχει πάει ο ίδιος. Αυτή η πράξη του ονομάστηκε από τους ειδήμονες της παπαριάς ως "Μια γροθιά στο Κατεστημένο". Πιο πρόσφατο κατόρθωμα του ήταν όταν μπόρεσε να πουλήσει την εφημερίδα του στον εαυτό του για δεκαοχτώ εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει επιτέλους να ξεφύγει από τα όρια της φτώχειας και να αγοράσει στην Κιμ ένα παπί Χόντα στρογγυλοφάναρο (μεταχειρισμένο). Φτωχός και ταπεινός, ο Μάκης, δεν ξεχνάει τη γειτονιά που μεγάλωσε, και φιλοδοξεί να κάνει περιουσία για να βοηθήσει οικονομικά όλες τις μαϊμούδες των πετ σοπς της οδού Αθηνάς, καθώς επίσης και για να μετατρέψει την πλατεία Ομονοίας σε απέραντες φυτείες μπανανών.
Αλλά, περιμένετε! Γίνεται και καλύτερο. Όταν ο παραθυράκιας, πρώτος διαδάξας της κρυφής κάμερας και Ξεβρακωτής της χώρας τα χάλασε με τον κολλητό του το Θέμο για το διαβόητο δβδ, έβαλε την κουκουλίτσα του και πήγε στον εισαγγελέα, το σαγόνι όλης της χώρας έπεσε στο πάτωμα. Μα είναι δυνατόν να χωρίζει αυτό το αχώριστο δίδυμο - και για 5 ψωροεκατομμύρια (ευρώπουλα);, αναρωτήθηκαν όλα τα πρωϊνάδικα, οι μεσημεριατζούδες και οι ξανθιές. Και τώρα, τι θα γίνουμε χωρίς κουμπάρους; που λέει και ο ποιητής!
Μην ανησυχείτε, όμως! Ο Μάκης θα τα καταφέρει, διότι ένας είναι ο Μάκης! Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΕΣΤ ΠΟΪΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΚΡΑΝΤ ΤΟΝ ΝΤΟΥΑΙΤ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ&ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΟΥΗ ΛΙΟΥΗ ΝΤΙΟΥΗ.


Εχθροί
  • το Τροκτικό
  • ο Λάκης Λαζόπουλος
  • ο Μόγλης
  • η Αλήθεια

Ένας Θέμος μιλάει για ένα Μάκη

  • Ο Μάκης είναι ο μόνος που έχει τις απαντήσεις στις ρητορικές ερωτήσεις
  • Ο Μάκης περπατάει πάντα camerωτός camerωτός
  • Ο Μάκης ξέρει το IQ της Άντζελας
  • Για το Μάκη δεν υπάρχουν εξισώσεις, αφού δεν υπάρχουν άγνωστοι
  • Ο Μάκης έχει δει τον Τάκη Τσουκαλά με εφημερίδα ΘΥΡΑ 4
  • Ο Μάκης φτερνίζεται με κλειστό το στόμα
  • Ο Μάκης έπαιξε ένα ματς άσο ημίχρονο-διπλό τελικό και under και πήγε ταμείο
  • Ο Μάκης είναι Θεός, ο Θεός δεν είναι Μάκης
  • Ο Μάκης έχει σε dvd τον Τσακ Νόρις να τρώει ξύλο από τον Στεφανάκη
  • Ο Μάκης είδε το dvd της Τζούλιας πριν ακόμα βγει το dvd του Ζαχόπουλου

frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...