ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Παρωδία: Αγγελική Νικολούλη

Στην κατηγορία "Παρωδία" παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα, πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας. Όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site της "Φρικηπαίδεια". Η κατηγορία της "Παρωδίας" σήμερα αναφέρεται στην αγαπημένη παρουσιάστρια πολλών τηλεθεατών, την Αγγελική Νικολούλη.

Πρώτα χρόνια
 
Από την πρώτη στιγμή έδειξε το ταλέντο της στην εξιχνίαση μυστηρίων που ταλάνιζαν το σύμπαν. Ασχολήθηκε σε ηλικία 3 ημερών με την εξαφάνιση της πιπίλας της αδερφής της, αλλά εγκατέλειψε την έρευνα όταν εξαφανίστηκε και η ίδια η αδελφή της. 


Άρχισε να την αναζητά και στο τέλος ανακάλυψε ότι την είχε απαγάγει ο σκύλος της Τασσόρ που ήταν εξωγήινος από το Άλφα του Χείρωνα του κενταύρου και αναχώρησε για την πατρίδα του αφού έκανε έρευνες στη Γη. Οι γονείς της δεν άντεξαν τη λύπη από το χαμό του σκύλου και αυτοκτόνησαν με ηλεκτροπληξία. Η μικρή Διαβολική Νικολούλη συνεργάστηκε με τις αρχές στην έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τους γονείς της στην απόφαση να κάψουν και το ταψί με το παστίτσιο μαζί με τους εαυτούς τους. Έκτοτε, η Διαβολική Νικολούλη μπήκε κάτω από την επίβλεψη του συναισθηματικού υπεραστυνόμου της εποχής Σέρλοκ Πουκαρό και μαθήτευσε κοντά του. Αφού έλυσε σε 2 λεπτά τον γόρδιο δεσμό ασχολήθηκε εκτεταμένα με άλλα μυστήρια που απασχολούσαν τον κόσμο. 

Λαμπρή Καριέρα
 
Απέδειξε ότι τον Καποδίστρια δεν σκότωσαν οι Μαυρομιχαλαίοι αλλά ο Μπάμπης ο Σουγιάς, καθώς θεώρησε ότι ο Κερκυραίος πολιτικός υποστήριζε τον μισητό Ολυμπιακό. Μετά από έρευνα βοήθησε στη σύλληψη της Άννα Βίσση για τη δολοφονία του Νικηταρά, καθώς όταν της ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί στην Ακρόπολη, εκείνη του έλεγε συνεχώς «κάνε ένα ακόμη βηματάκι πιο πίσω». Τελικά έπεσε από το βράχο κι έσπασε τα μούτρα του. Κυριολεκτικά. Στις αρχές του αιώνα απέδειξε ότι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν ένας μαθητής άβγαλτος που έψαχνε για την Ζιζέλ, τον πρώτο του έρωτα που άκουσε ότι έγινε πόρνη στην Συγγρού. το ότι έκανε λάθος στην πόλη και την χώρα αποδεικνύει απλά το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο της εποχής.
Στη συνέχεια μελέτησε τις συνθήκες δολοφονίας του Φραγκίσκου Φερδινάνδου της Αυστρίας στο Σαράγεβο το 1914. Αποφάνθηκε ότι η δολοφονία σχεδιάστηκε από τη 17 Νοέμβρη και εκτελέστηκε από τον Σάββα Υγρό και τον Μήτσο Τυφλοντίνα. Το 1929 εξέφρασε την άποψη ότι το Κραχ στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης προκλήθηκε από παραλείψεις στο χτίσιμο από τον αρχιτέκτονα Καλατράβα και το ΥΠΕΧΩΔΕ. Ζήτησε την εκτέλεση του εργολάβου και την πέτυχε. Στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο συνεργάστηκε με τις υπηρεσίες αντικατασκοπείας της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ε.Σ.Σ.Δ και της Παπούα Νέας Γουινέας. Ξετρύπωσε αμέτρητους κατασκόπους, συμπεριλαβανομένου και του περίφημου ματάκια του Μάντσεστερ, ο οποίος έπαιρνε μάτι τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ρούνεϊ στα αποδυτήρια. Χάρη στη δράση της αποτράπηκε η κυκλοφορία στο διαδίκτυο εκείνη την εποχή των σχεδίων της πυρηνικής βόμβας που θα έδινε τη νίκη στη Γερμανία του Χίτλερ με 4-0.
Μετά από ένα διάλειμμα 60 χρόνων για περισυλλογή και ξεσκόνισμα των γνώσεών της περί ψυχολογίας, εγκληματολογίας, πυρηνικής φυσικής, και Νεοζηλανδέζικης Μαγειρικής, επανέρχεται στο προσκήνιο πάνοπλη και ενημερωμένη. Διεξάγονται έρευνες κατα πόσο τα 60 χρόνια που εξαφανίστηκε από το προσκήνιο, αξιοποίησαν τα αστρονομικά ταλέντα της κάτοικοι άλλων πλανητών από άλλα γαλαξιακά συστήματα. Φήμες αναφέρουν ότι με τη μεσολάβηση του Τασσόρ, του σκύλου της που επαναπατρίστηκε μετέβη στο Άλφα του Χείρωνα για να αποκαλύψει τον κλέφτη που σάρωσε όλους τους λαχανοντολμάδες του συστήματος. 

frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...